RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szeq00 - 16-10-2015 16:29
leady nabijało bo mi wpadły strona działa już
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 17-10-2015 19:03
Mam pytanie do @[Leadmore] czy jest możliwość, żebyście wprowadzili pustą ofertę /widget aktywacyjny, żeby można było się pod niego podpiąć ze stroną?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Garett - 17-10-2015 20:37
zalicza wam wejscia?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Majka - 17-10-2015 20:40
(17-10-2015 20:37)Garett napisał(a): zalicza wam wejscia?
pewnie, że tak
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 19-10-2015 10:59
Czas na akceptacje mentora to gora 72h? No to chyba mentorzy nie znaja sie na zegarku. Zglosilem sie do jednego po tygodniu zero odpowiedzi podanie czekalo. Anulowalem zapisalem sie do kolejnego w piątek bodajze i dalej czekam. Czy mentorzy jeszcze czekaha czy moze czas akceptacji wynosi 72 dni a nie godziny? Chyba ze cos zle przeczytałem i kazdy mentor ma swoj czas i robi yo koedy chce ?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damascenonn - 19-10-2015 13:07
Tak jest, kazdy mentor rozpatruje podania jak chce,jest slownie miedzy nami 72h, po tym czasie jezeli nikt z nas nie odpowiada na podanie wystarczy pisac do Arka, a on sie juz nami zajmie. Ja osobiscie sprawdzam czy jakies podania sie pojawily co 2 dni. Jezeli cos jest, to staram sie to wrzucic w jakas wolna chwile. Czasami zapomne (kazdy zapomina, czegos... )
I kto powiedzial ze mentor musi pracowac od godziny 6:00- 24:00 jak i rowniez w weekendy?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 19-10-2015 13:26
Okej. Nie mowie tutaj o przykladzie z piatku ale o przykladzie iz czekalem z tydzien czasu i nic. Dlatego troche dziwna sytuacja ;/
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damascenonn - 19-10-2015 14:18
W takiej sytuacji piszesz do Arka, a on robi z nami porzadek.
A tak dwa zdania w bok to podania do mine rozpatrze w okolicach godziny 16-21
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - igorfla - 19-10-2015 19:11
I co naprawi ktoś w Leadmore problemy z linkami? Spoko pobieranie działa nic nie wykrywa ale jak juz chce zrobic playera w i framie na bazie streama to nie ma takiej opcji, nawet skracajac, maskujac. Uzywam wlasnej domeny , hostingu itp. Może ktoś wie jak too rozwiązac?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 20-10-2015 23:15
Arku, czy mogę zmienić email ? Ponieważ, coś stało sie z moją skrzynką ( g.pl ) i nie dochodzą mi żadne emaile niestety :O Nie wiem co jest grane i nie potrafie tego naprawić..
@edit, już działa, okaząło sie ze musiałem cos tam zatwierdzić
|