RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 09-07-2014 18:56
(09-07-2014 13:33)Twister92 napisał(a): Kiljan,
Stoi coś na przeszkodzie, by w FS były zarejestrowane 2 konta z jednego IP i oddzielnie sobie zarabiały? Przykład: Delta ma brata Betę, mieszkają razem, mają 2 komputery i jedno wspólne IP.
P.S Bez reffowania.
Bez podpinania sie pod siebie jak najbardziej mogą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 09-07-2014 18:57
Kiljan odpisz na pw
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - poduszka12 - 09-07-2014 19:42
Kiedy będą dokładnie nowe programy? Nie ma co reklamować.
Większość nisz się wypaliła. Więc pozostaje działanie u konkurencji.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kuba48 - 09-07-2014 19:50
(09-07-2014 19:42)poduszka12 napisał(a): Kiedy będą dokładnie nowe programy? Nie ma co reklamować.
Weź Ty zmień dilera.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 09-07-2014 20:26
(09-07-2014 19:42)poduszka12 napisał(a): Kiedy będą dokładnie nowe programy? Nie ma co reklamować.
żegnamy z pocałowaniem ręki
wysokich zarobków u konkurencji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kuba48 - 09-07-2014 20:40
Zarobki wracają do normy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 09-07-2014 22:18
tak
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - denio - 09-07-2014 22:32
Jak ogarnąłem to żeby mi kont nie blokowali to zaś utną ci zasięg w grupach i ch*ja się zarabia. Ehh... Chce człowiek sobie nazbierać na nowego PC ale nie da się po prostu się nie da :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - eve667 - 09-07-2014 23:01
Zmieniłem serwis i odrazu 100% więcej zarobku niż na tamtej str
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MostWanted - 09-07-2014 23:05
(09-07-2014 17:13)verona napisał(a): (09-07-2014 15:49)mikiniki napisał(a): -Zaloguj się na inne konto z innej przeglądarki z wyczyszczonymi ciachami i plikami cookies
ciasteczka = cookies (eng)
Tak dla czystej informacji
Co do zmieniania przeglądarki, systemu itp to to najpewniejsza opcja, ale za dużo zachodu dla większości osób niestety. Silnik strony np. w PHP "rozpoznaje cię" na podstawie user agent przeglądarki, czyli zmiennej która dodaje każda przeglądarka do zapytania by poinformować serwis jaką jest przeglądarką, wersją, systemem operacyjnym itp. Powodem jest umożliwienie programiście np. dostosowywanie wyglądu i budowy strony osobnej dla androida (tablet,smartphone) osobnej dla PC a jeszcze innej dla starej wersji IE ze względu na ograniczenia w CSS oraz przede wszystkim dla gromadzenia statystyk przez stronę (by wiedzieć na czym jest najczęściej przeglądana). Dzięki temu również można w pewnym stopniu zabezpieczyć się przed spamem (jako dodatek do wykrywania IP i ciastek). Czy robi to Facebook? Nie wiem bo to nie moja działka. Ale skoro zmieniacie przeglądarki dla pewności, to szybciej zmienić user agent.
Tak więc podsumowując, jeżeli chcecie mieć jakąś dodatkową pewność, że jesteście postrzegani jako inna osoba, to po za zmianą IP warto zmienić user agent. Można to zrobić za pomocą wielu wtyczek w np. User Agent Switcher do firefoxa. W jednej chwili możemy przeglądać stronę jako użytkownik Androida z Google Chrome a po sekundzie na Linuxie jako Opera.
Co do ciasteczek, to jeśli nie chcemy czyścić ich dla całej przeglądarki ale tylko dla np. Facebooka to można użyć prostej wtyczki Cookies Manager+ (ff)
Pozdrawiam
I takie posty to ja lubię!
|