RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - geata92 - 08-07-2014 00:07
(07-07-2014 23:45)MatiMaister napisał(a): ,,Mam ten skrypt od Cryffa i działa pięknie''
Ktoś z twoimi zarobkami, nie pisałby czegoś takiego, gdyby faktycznie działało
...tak sądzę
Przecież to żadna tajemnica, podobne skrypty można kupić na różnych stronach. Wszystko rozchodzi się o te apki, bez których skrypt jest useless.
btw, polecam również czytać zagraniczne fora, można dowiedzieć się ciekawych rzeczy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - paputek - 08-07-2014 00:12
(08-07-2014 00:07)geata92 napisał(a): (07-07-2014 23:45)MatiMaister napisał(a): ,,Mam ten skrypt od Cryffa i działa pięknie''
...tak sądzę
Przecież to żadna tajemnica, podobne skrypty można kupić na różnych stronach. Wszystko rozchodzi się o te apki, bez których skrypt jest useless.
btw, polecam również czytać zagraniczne fora, można dowiedzieć się ciekawych rzeczy
wku**iaj ludzi dalej..
ta sama apka działa Ci cały czas do dziś?
tu jest caaały temat o tajemniczym SV..aczkolwiek nie wiem czemu tytul nosi nazwe like jacker, bo lj to akurat gunwo,
http://zarabiam.com/Temat-Facebook-Like-Jacker-87696
nie bede chooy, mi sie nie udaje to moze komus sie uda...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 08-07-2014 00:36
(08-07-2014 00:07)geata92 napisał(a): (07-07-2014 23:45)MatiMaister napisał(a): ,,Mam ten skrypt od Cryffa i działa pięknie''
...tak sądzę
@geata92
Olać, nawet jak sadzisz ściemy, to i tak jesteś moim idolem Na dzień dzisiejszy to chociaż połowę tego co Ty, chciałbym zarabiać
Nikt pieniędzy na tacy nie daje, na wszystko trzeba zapracować, mając nawet super metody.
Ja pracowity człowiek jestem, tylko coś ostatnio wiatr mi w oczy zbyt często wieje, albo jeszcze tak na prawdę nie dojrzałem do tych konkretnych celów. Nie wiem..
Chętnie nawet bym zainwestował w poradniki/programy i jakiś support, problem tylko, że tych do sprzedawania jest pełno, tylko u większości z nich ,,towar'' gówniany.
Amen
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - paputek - 08-07-2014 00:50
uzytkownik jambos przekroczyl limit prywatnych wiadomosci
czyli trza tutaj 2
jambos napisał(a):Działa hehe
jakby dzialalo to bys smażyl dupe na karaibach teraz.
jestem w stanie generowac kilka tysiecy wyswietlen bez tego gówna a z tym gownem wygrywam liste najbogatszych wg Forbesa, o ile bedzie dzialac 2 think about it
zreszta spojrz na geata ... :]
a Ty geata tez jestes kawał #%!#%& ze sie z kolegami dzielić nie chcesz..wiesz dobrze ze Twoja nisza nie ucierpi. Niczyja nisza nie ucierpi, pomysłu zdradzac też nie musisz bo każdy ma swoj..co to za czasy nastały, że brat bratu nóż wplecy..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 08-07-2014 06:54
Przecież to Polska
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 08-07-2014 08:32
Zostały zrealizowane przelewy w ramach umów o dzieło.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - aero2 - 08-07-2014 08:51
A kiedy zwykłe?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 08-07-2014 09:00
16 lipca
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 08-07-2014 10:41
jak tam u was dzisiaj z ledami wpada cos bo jakis cianki dzien ??
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 08-07-2014 10:44
dopiero zaczynam promować nowa nisza wkońcu nie spam oby wypaliła
|