RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 06-07-2014 05:07
Ok, najbliższe 2 tygodnie to czas pracy nad nowymi programami, parę poprawek w aktualnych i parę odświeżeń. Jak tylko będę coś miał postaram się na bieżąco pokazywać, może akurat dostanę jakąś ciekawą sugestię
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 06-07-2014 07:47
Pomoże ktoś z umieszczeniem iframe z pustej oferty na blogger.com?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 06-07-2014 09:03
Wojtas wymyśl jakąś niszę a nie się do mojej dowalasz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 06-07-2014 09:17
Witam Ja chciałbym się zapytać do zarządu FireSub S.A.
NA KIEGO GRZYBA JESTEŚCIE JESZCZE W MOBITELKU ?!
Same problemy przez nich ... OPÓŹNIENIA, teraz jakieś prace ...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ado - 06-07-2014 10:59
(06-07-2014 09:17)light napisał(a): Witam Ja chciałbym się zapytać do zarządu FireSub S.A.
NA KIEGO GRZYBA JESTEŚCIE JESZCZE W MOBITELKU ?!
Same problemy przez nich ... OPÓŹNIENIA, teraz jakieś prace ...
Dokładnie mobiltek to gunwo... na początku było fajnie później lipa się zaczęła
Opóźnienia owszem nawet dziś 2 leady wpadły jeden lead nie mógł być dzisiejszy tylko z około 2 dniowym spóźnieniem.
Ciekawe ile sobie biorą z tego
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - noscrubs - 06-07-2014 12:45
ogolna konwersja dla szpiega 5% tak??
spam chwytliwym nieoklepanym tekstem w lekko 50 grupach po kilka tysiecy, a po godzinie wyświetlen 46, leadów oczywiscie zero. 46 wyswietlen gdzie grupy maja po kilkanascie kilkadziesiat tysiecy?? - FIZYCZNIE GODDAMMIT NIEMOZLIWE.
5% ...ta...a świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia.
dziekuje.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DjVampires - 06-07-2014 12:48
A ja na szpiegu konwersja 3.92% Dodaj jakiś obrazek.. Może grupy już zaspamowane?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - noscrubs - 06-07-2014 12:57
(06-07-2014 12:48)DjVampires napisał(a): A ja na szpiegu konwersja 3.92% Dodaj jakiś obrazek.. Może grupy już zaspamowane?
ja wierze, że można na tym zarobić...może nie grube kafle, ale można...bo znajomy miał w 1 dzień na FP 80 złociszy ale co z tego..2 razy tej samej osoby nie nabierzesz.
obrazek spoko, tekst nie w stylu ''ojaa zobacz podgladacz ale fajnie'' tylko zagajone w bardziej podchwytliwy sposób. i gunwo...jedno wielkie gunwo.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - LikeIt - 06-07-2014 12:59
A może za dużo razy spamisz tym samym linkiem i facebook uznaje go za spam? Pomyśl
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - noscrubs - 06-07-2014 13:02
(06-07-2014 12:59)LikeIt napisał(a): A może za dużo razy spamisz tym samym linkiem i facebook uznaje go za spam? Pomyśl
link jest caly czas aktywny...
jak spamowalem golymi babami przez shorte to było kilka tysiecy wyswietlen dziennie. i si eutrzymywalo przez nastepne 2-3 dni.. moze to nie dla mnie.
|