RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Lotheo - 10-08-2015 11:45
Dokładnie. Leadmore z pewnością by nie zbiedniało od tego, skoro inne serwisy mogą mieć darmowe ekspresówki, ale zwykłe wypłaty i tak wychodzą w takim samym czasie jak ekspresówka na LM
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zozols1 - 11-08-2015 10:11
Wypłata, którą zleciłem 31 lipca nadal nie doszła ;/ Od dwóch dni piszę, że jest zrealizowana, ale pieniędzy na koncie nadal nie ma. Prosiłbym o jakieś wytłumaczenie tego i wyjaśnienie kto się pomylił. Ja napiszę do księgowej dodając jeszcze raz załącznik jak coś.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - King Worldwide - 11-08-2015 12:16
Co myślicie o powrocie tych statystyk? Myśle, że bardzo się przydają, gdyż wiadomo o której godzinie jak wpadają leady. I tak w ogóle z jakiego powodu zostały one usunięte?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kariolmax - 11-08-2015 13:09
@[zozols1] sprawdź nr rachunku bankowego w rachunku/fakturze bo możliwe że wirus Ci podmienił lub po prostu jakaś pomyłka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 11-08-2015 13:57
(11-08-2015 12:16)King Worldwide napisał(a): Co myślicie o powrocie tych statystyk? Myśle, że bardzo się przydają, gdyż wiadomo o której godzinie jak wpadają leady. I tak w ogóle z jakiego powodu zostały one usunięte?
Także uważam, że stare statystyki były lepsze. Już kiedyś o tym pisałem...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Majka - 11-08-2015 14:48
(11-08-2015 10:11)zozols1 napisał(a): Wypłata, którą zleciłem 31 lipca nadal nie doszła ;/ Od dwóch dni piszę, że jest zrealizowana, ale pieniędzy na koncie nadal nie ma. Prosiłbym o jakieś wytłumaczenie tego i wyjaśnienie kto się pomylił. Ja napiszę do księgowej dodając jeszcze raz załącznik jak coś.
Napisz też do p. Arka i koniecznie sprawdź swojego meila na którym jesteś zarejestrowany w serwisie może masz jakieś info. Takie sytuacje wydaje mi się, że załatwia p. Arek, który obecnie jest na urlopie
(11-08-2015 12:16)King Worldwide napisał(a): Co myślicie o powrocie tych statystyk? Myśle, że bardzo się przydają, gdyż wiadomo o której godzinie jak wpadają leady. I tak w ogóle z jakiego powodu zostały one usunięte?
Zostały usunięte bo część użytkowników tego forum chciała. Jak pojawiły się nowe każdy docenił, że stare były lepsze
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - batman - 11-08-2015 16:00
leadmore nie dziala co jest?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Majka - 11-08-2015 16:07
(11-08-2015 16:00)batman napisał(a): leadmore nie dziala co jest?
działa cały czas u mnie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - batman - 11-08-2015 16:19
u mnie nie dziala ani na laptopie ani telefonie
Nawet sygnatury na forum nie wyswietlaja sie z lm
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 11-08-2015 16:28
U mnie śmiga podobnie jak wentylator obok laptopa
|