RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - zozols1 - 02-07-2014 21:43
8 zł w pierwszy dzień, jeszcze za czasów instantera.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 02-07-2014 21:49
Myślicie, ze wiszą wam jakieś leady?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - OtherName - 02-07-2014 22:06
Kiljan i Panowie z Firemedia, program videowatch nie działa
EDIT
Już działa, ale przez jakieś co najmniej 10 minut wczytuwalo się tylko tlo
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - paputek - 02-07-2014 22:07
koledzy posiadajacy FP. Tez macie po jakimś czasie 7-10k lajków ogromny spadek zasiegu? Taki, że posty zaczynają docierać do tylko 500-600 osób na całe 7 tys? Dlaczego tak się dzieje, co nalezy a czego nie robic?
Nawte jest tak ze mocno komentowany i lajkowany post nie zyskuje wiekszego zasiegu. Tzw wirusowego.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - xDesinx - 02-07-2014 22:24
Firesub moglibyście anulować mi wypłate tą błyskawiczną? Jednak poczekam sobie do tego 16, z góry dziękuje. Mój nick to xDesinx
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 02-07-2014 22:29
(02-07-2014 14:30)exxthc napisał(a): (02-07-2014 14:28)MatiMaister napisał(a): Jak na razie na FS same zmiany na lepsze:
-Brak edycji video
-Brak edycji pustych
-wypłaty 16stego
-szybkie wypłaty -30%
Jeszcze trochę i nawet Bear Grylls nie przetrwa w takich warunkach.
I to tylko kwestia czasu, kiedy powstanie nowy serwis sub-sms #wolnyrynek
http://zarabiam.com/Temat-HotCash-pl-v2-Najlepsze-Programy-Partnerskie-w-Polsce-93563?pid=940457#pid940457
^
|
Ja to jednak jestem medium Magia wolnego rynku
Osobiscie i tak zostaje tu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kciuk - 02-07-2014 22:43
Dobrze, płaczkowate gimby wypad na HotCash
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-07-2014 22:47
Ależ możecie przechodzić tam gdzie programy wręcz same proszą się o milionowe kary lub programami są oferty CPA gdzie występuje scrub, magia wolnej woli, a to, że później dupka boli bo sie kase straciło no to przecież element wolnej woli
My nigdy nikogo nie zamierzamy przekonywać do zarabiania u nas, jeśli ktoś potrafi tylko bezmyślnie spamować to niech idzie gdzie indziej, mniej problemow jedynie bedzie przez taka osobe.
a przy obecnej nagonce to kwestia miesięcy kiedy wszystko się wyjaśni, który serwis łamie prawo i wprowadza w błąd a który nie... ostatnio dostałem maila, że konkurencyjny serwis nie podaje kosztów usługi, to to już gratulacje pełną gębą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 02-07-2014 22:51
(02-07-2014 22:47)Kiljan napisał(a): Ależ możecie przechodzić tam gdzie programy wręcz same proszą się o milionowe kary lub programami są oferty CPA gdzie występuje scrub, magia wolnej woli, a to, że później dupka boli bo sie kase straciło no to przecież element wolnej woli
My nigdy nikogo nie zamierzamy przekonywać do zarabiania u nas, jeśli ktoś potrafi tylko bezmyślnie spamować to niech idzie gdzie indziej, mniej problemow jedynie bedzie przez taka osobe.
a przy obecnej nagonce to kwestia miesięcy kiedy wszystko się wyjaśni, który serwis łamie prawo i wprowadza w błąd a który nie... ostatnio dostałem maila, że konkurencyjny serwis nie podaje kosztów usługi, to to już gratulacje pełną gębą
Mi chodziło jedynie o to że dobrze ze bedzie JAKAŚ konkurencja Im wieksza konkurencja miedzy serwisami tym dla nas (partnerów) lepiej.
@Kiljan czekam na ta odpowiedz na gg
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-07-2014 23:10
W tej dziedzinie akurat konkurencja nie ma zadnego znaczenia dla wydawców, chyba, że jest to konkurencja typu easysub, instanter, które działają kilka miesięcy i się zwijają z kasą... hmm nic nie mam na gg nieprzeczytanego...
|