RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ScroX - 24-07-2015 09:54
U mnie wcale nie lepiej, tak niskiej konwersji NIGDY nie miałem.. a ucinanie leadów widziałem już duuużo wcześniej
Leadów nie nabija z abonamentów bo wiele osób ma zablokowane po prostu możliwość zapisania się do subskrypcji, co innego jest z premium sms.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 24-07-2015 10:12
okularki póki co szału nie robią... ale zobaczymy, bo to dopiero początek... aczkolwiek nie ukrywam, że spodziewałem się czegoś ciekawszego...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Lotheo - 24-07-2015 10:26
Napisałem już.
"Leadów nie nabija z abonamentów bo wiele osób ma zablokowane po prostu możliwość zapisania się do subskrypcji, co innego jest z premium sms."
Telefony z których był robiony test, akurat zablokowanych nie mają.
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 24-07-2015 10:36
Ludzie mowię Wam ze pobiera kasę z konta ale leada nie zlicza, czytajcie ze zrozumieniem. Ludzie piszą ze maja plik, ze pobrało im kasę ale ja leada nie dostałem. Rozumiecie ?
Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pyczarka - 24-07-2015 10:39
To zamiast płakać tutaj to piszcie do leadmore. To wasz problem, nie nasz.
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 24-07-2015 10:43
Moze po prostu chcemy cos wyjaśnić? Skoro nie tylko jednej osobie sie zdażyło, to cos w tym jest
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 24-07-2015 10:51
(24-07-2015 10:43)Mikey napisał(a): Moze po prostu chcemy cos wyjaśnić? Skoro nie tylko jednej osobie sie zdażyło, to cos w tym jest
Przestań pisać coś co może nie być prawdą , bo jaką masz pewność , że lead został wykonany ? zrób test na własnym numerze telefonu i sprawdź czy rejestracja została zaliczona...
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 24-07-2015 10:52
Robiłem! Kasę pobrano ale nie zaliczono leada, ale jaka ja moge mieć pewność no nie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - impressive - 24-07-2015 11:15
Płaczecie i płaczecie, ucinanie leadów było jest i będzie na każdym serwisie, więc to płakanie o 1 leada jest smieszne
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtekmi12 - 24-07-2015 11:18
Racja, ale dla osób które mają dosłownie kilka leadów dziennie takie ucinanie po kilku dniach odbija się na zarobkach, więc z jednej strony się nie dziwie wzburzenia, ale z drugiej-tak jak mówisz-takie rzeczy były,są i będą.
|