Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 28-03-2018 16:34

@[arielbtc90]
Oczywiście cały folder "[PROGRAM] Multiclicker2.5.11_r4 + Solver 0.13" no i przyjrzyj się też All1tool (wszystko oczywiście w pierwszym poście).

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - arielbtc90 - 28-03-2018 16:35

ok, dzięki

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 28-03-2018 21:37

mam pytanie
to jak traktujemy buxy typu:
azobux - wczoraj dostalem wyplate pare dolcow ni stąd, ni zowąd
deep-bux dostalem 3 wyplate po tym jak tu ogloszono scamem

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 29-03-2018 12:18

W deep bux widać akurat była przerwa między płatnościami 18-25 i o dziwo wrócił do płacenia, więc pewnie go przywrócę. O ile dostanę zleconą wypłatę, bo widzę, że mi cofnął (miałem pending).

A azobux admin jakiś szurnięty i namieszał sam, że niby mu ukradli domenę. Przeniósł się na inna, potem ona przestała istnieć to wyleciał.

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 29-03-2018 12:21

(29-03-2018 12:18)xdax1 napisał(a):  W deep bux widać akurat była przerwa między płatnościami 18-25 i o dziwo wrócił do płacenia, więc pewnie go przywrócę. O ile dostanę zleconą wypłatę, bo widzę, że mi cofnął (miałem pending).

A azobux admin jakiś szurnięty i namieszał sam, że niby mu ukradli domenę. Przeniósł się na inna, potem ona przestała istnieć to wyleciał.
Dzięki za podpowiedź hej

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 02-04-2018 12:47

Kolejna aktualizacja:

Szybkie linki:
-> lista pluginów oraz buxów + All1tool <-
-> Poradnik do multiclicker'a <-
-> Program do aktualizacji pluginów <-
-> Poradnik do All1Tool <-
-> Lista scam'ów <-

Dodano:
Aktualizacja pluginów:
    • Clickers:
      (duża szansa na bana)
      * Polecam wykorzystać buxy z szansą na bana do reklam PTP np. rotate4all
      - Croclix: [Plugin]
      - Indexclix: [Plugin]
      - Eldibux: [Plugin]

Zmiany:
    • SCAMY:
      - bigclix.ga: Wypłata pending, na forum także piszą, admin nie odpowiada
      - gelrodrigues.com: Paypal zostało usunięte, jedyny "normalny" procesor dla nas
      - silkclix.com: Strona nie istnieje już długo
      - rupeesearn.com: Strona nie istnieje już długo
      - arcbux.com: Strona nie istnieje już długo
      - livipay.com: Strona zamknięta
      - multiganhos.xyz: Strona nie istnieje
      - lifeadz.com: Brak nowych wypłat, na forum spam
      - rafficdeep.com: Brak nowych wypłat, admin nieaktywny
      - rvclicked.com: Wypłata pending, brak wypłat, na forum spam
      - freshwapps.info: Brak wypłat, na forum spam
    • Inne:
      - Deep-bux: Przywrócony, zaczął płacić ponownie
    • Płaci:
      - chessbux: Dostałem wypłatę

Chessbux refback 80%:
      http://lowcypieniedzy.pl/wp-content/uploads/2018/04/chessbuxrb.png

Cały refback:

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 03-04-2018 16:18

dzieki xdax1hej

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 04-04-2018 15:52

Uwaga! Roarclix wymaga teraz cookies, a następnie wejścia w View ads i zaliczenia captchy! (i tak codziennie).
      https://lowcypieniedzy.pl/all1tool-poradnik/#cookies

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 05-04-2018 19:55

(04-04-2018 15:52)xdax1 napisał(a):  Uwaga! Roarclix wymaga teraz cookies, a następnie wejścia w View ads i zaliczenia captchy! (i tak codziennie).
      Dzięki xdax1hej
      Zawsze na mnie możesz liczyć

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: [BOT] Multiclicker 2/All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - new0 - 05-04-2018 20:46

(04-04-2018 15:52)xdax1 napisał(a):  Uwaga! Roarclix wymaga teraz cookies, a następnie wejścia w View ads i zaliczenia captchy! (i tak codziennie).

A co zrobić, gdy nie można aktywować konta mimo, iż strona niby wysyła na mojego maila link aktywacyjny, ale ja go nie dostaję;/