RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 02-07-2014 01:09
krzysieksz55 z całym szacunkiem, ale zbanowali przez takich jak Ty.
Dziękuje dobranoc.
p.s. i wywalić system poleconych.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 02-07-2014 01:10
(02-07-2014 00:01)paputek napisał(a): co w koncu mozna robic na pustej ofercie bo glupieje i nic juz nie rozumiem...
zgrzewki tymbarkow i inne debilizmy - na to jest ban, ale jesli robie np loterie, ze wylosuje osobe, ktora wygra MÓJ iphone, mój kibel czy deske do krojenia można??? w sensie nie tyle można co czy moge miec jakies nieprzyjemnosci?
btw dlaczego kiedy firesub robi gotową oferte na samsung5 jest dobrze a kretynizmy typu karton milki są zabronione i usuwane?
Bo tego samsunga po zakończeniu konkursu(teraz jest to lipiec) ktoś wygra, kartonów milki nie wygra nikt.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - paputek - 02-07-2014 01:28
Czyli wszystko rozchodzi sie o te izbe celna? Co zmieni brak edycji pustej oferty jesli nadal mozna ja dodac na wlasna strone z roznym gownem? Bo uzytkownicy typu jak ten od McDonalda mysle ze dalej zgarniaja suby...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AzotoN1 - 02-07-2014 03:59
Szkoda tej edycji, bo na tym można niezłe hajsy zarobić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 02-07-2014 07:29
lepiej przez pustych gimbusów niech zamkną program firesub czy lepiej niech firesub zamknie pustą ofertę ale firesub dalej niech działa z innymi programami ? Ludzie nie płaczcie jak baby można na swoją www wrzucić iframe więc jaki wy macie problem nawet ładniej i esetyczniej da się to zrobić niż na pustaku ...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - HejterskiPL - 02-07-2014 07:41
Nada się takie coś na regulamin Zgarnij X?
Regulamin konkursu! Biorąc udział potwierdzasz zapoznanie się z nim oraz jego akceptację. Konkurs jest skierowany do mieszkańców Sycylii, a warunkiem wymaganym do otrzymania nagrody jest posiadanie tamtejszego obywatelstwa. Firma X nie ma nic wspólnego z tym konkursem, ma on na celu sprawdzenie zainterestowania tejże firmy. Tylko jedna osoba będzie upoważniona do otrzymania nagrody.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - prololex - 02-07-2014 07:47
Niektórzy tu piszą o problemach z izbą, a tu chodzi o konkursy o charakterze losowania.
Jeśli nie chcecie mieć problemów to nie możecie pisać, że konkurs to loteria tylko np. wybieracie osobę która zaprosi najwięcej znajomych do udziału i jazda
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 02-07-2014 08:32
geata kiedy będziesz? ;d
"Piszę z telefonu, przepraszam jeśli występują jakieś błędy w pisowni"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 02-07-2014 09:12
(02-07-2014 01:28)paputek napisał(a): Czyli wszystko rozchodzi sie o te izbe celna? Co zmieni brak edycji pustej oferty jesli nadal mozna ja dodac na wlasna strone z roznym gownem? Bo uzytkownicy typu jak ten od McDonalda mysle ze dalej zgarniaja suby...
No to zmieni, że teraz w razie problemów nie czepiają się FireSuba tylko Was!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 02-07-2014 09:25
haha czytajcie post i komentarz foto ktoś szybko usunął ale screena zrobiłem dla Was
|