Odp: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - HejterskiPL - 01-07-2014 21:44
Wytłumaczy ktoś jak zrobić stronę typu kupony do maka, co to te iframe itp? Dam reputy czy coś. /PW
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 01-07-2014 21:54
(01-07-2014 21:44)HejterskiPL napisał(a): Wytłumaczy ktoś jak zrobić stronę typu kupony do maka, co to te iframe itp? Dam reputy czy coś. /PW
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Musisz choć trochę mieć umiejętności tworzenia strony i zdjęć + KURS IFRAME+ domene PL z hostingiem. Albo zlecić to komuś kto się na tym zna
@Kiljan, kiedy możemy spodziewać się nowych programów? Chodzi mi o datę, bo nie wiem czy mam przerabiać konto 5k znajomych na FP
___________________________________________________________________________________________________________________
Odbiegając trochę od samego wątku to na ile wyceniacie konto 5k znajomych (95 % PL z czego 90 % facetów), 2 weryfikacje zrobione
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 01-07-2014 22:17
HAHAHAHAHAHAHHAHAA
Własnie zobaczyłem ze jakiś łepek, ktorego mam w znajomych na prywatnym koncie udostepnil konkurs z Samsungiem, jako normalnego posta... ze swojego normalnego konta
ŚWIAT OSZALAŁ
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - antyk - 01-07-2014 22:18
Może wśród swoich znajomych szuka idiotów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 01-07-2014 22:21
Ja nigdy bym nie wykorzystywał znajomych :x Jak jakis znajomy polubi mojego fp do dostaje bana
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - patulsky1337 - 01-07-2014 22:25
(01-07-2014 19:51)wojtas99 napisał(a): Fajną masz sygnaturkę jak zrobiłeś ją?
Jest taki program, ale dla bardzo zaawansowanych grafików i niestety dość wymagający bo obfitujący w funkcje:
http://bit.ly/1iW3KPH
Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - noscrubs - 01-07-2014 22:30
czy pusta oferta moglaby pozostac chociaz do akceptacji?
chce rozdawac (wylosowywac) wlasne produkty.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 01-07-2014 22:39
(01-07-2014 20:10)MartinS napisał(a): UWAGA:
Z przyczyn prawnych postanowiliśmy całkowicie wyłączyć możliwość edycji PUSTYCH OFERT. Bardzo dużo osób przesadza, edytując je w bardzo niezgodny z prawem sposób. OD TERAZ puste oferty można stosować na własnych stronach (iframe) i na WŁASNĄ odpowiedzialność.
Moje życie zawodowe chyba na prawdę przestaje mieć sens...
Kilka godzin wcześniej sam Kiljan pisze mi, że zrobiłem ,,najładniej przerobione puste jakie do tej pory widział''.
Siadam do promowania i widzę coś takiego... .
Idę chlać dalej.
Koniec wizji.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 01-07-2014 22:44
hehe zaczynaja się pytania "co to iframe"
aa Ja dzisiaj byłem za hajsy Kiljańczyka na wycieczce Sobie hehe z ziomkami wypad zrobiliśmy Sobię w trasę coo jaa bym zrobił bez tych hajsów xd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - majorek - 01-07-2014 23:04
Do iframe trzeba miec wlasny hosting. Moge to komus zrobic za 10zl, wszystko bedzie mial na gotowca
|