RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 20-07-2015 11:47
Kiedy będzie coś nowego tzn programy, skrypty jakieś nowe czy coś? Bo śpicie od chyba od kilku miesięcy i macie nas gdzieś..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 20-07-2015 11:52
(20-07-2015 11:47)evra napisał(a): Kiedy będzie coś nowego tzn programy, skrypty jakieś nowe czy coś? Bo śpicie od chyba od kilku miesięcy i macie nas gdzieś..
- Nowy program
- Wypłaty ekspresowe
- Wypłaty zwykłe z szybszym czasem realizacji (do 5 dni roboczych)
- Program mentorów
- Loteria (3 do tej pory)
- Dużo zapowiedzianych nowych zmian (w tym podnoszenie stawki, za określoną ilość leadów).
Masz rację. Nic się przez ostatnie miesiące nie dzieje...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 20-07-2015 12:17
- Nowy program - kwiecień (od tego czasu nawet nie odświeżyli programów w celu podniesienia konwersji)
- Wypłaty - ok dla niektórych przydatne
- Program mentorów - plus ale tylko dla 1% ludzi którzy dopiero zaczynają
- Loteria - większości osobom to wisi (ludzie chcą więcej programów, lepszych funkcji serwisu itp niż jakieś kilkuzłotowe nagrody)
- O tych zmianach nowych już trochę czasu i kupa
Zobaczcie konkurencje jak dba o wszystko
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 20-07-2015 12:35
Wracamy po weekendzie i:
-Witamy dwóch nowych mentorów,
-Limit linków zwiększony do 100,
-Dodaliśmy informację o ilości wolnych miejsc u mentora,
-Wprowadziliśmy możliwość usuwania linków,
-Poprawiliśmy skrypt od Filmweb'a
Więcej tak jak pisałem, niedługo.
Miłego poniedziałku
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zjadamkredki - 20-07-2015 12:41
Wreszcie dodaliście opcję usuwania linków
Dodajcie jeszcze opcję wypłaty na PayPal i dla mnie będziecie najlepsi (co prawda jakiś nowy program by się przydał oraz odświeżenie starych)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 20-07-2015 12:54
Nowe programy będą jeszcze w tym tygodniu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mikiniki - 20-07-2015 12:58
(20-07-2015 12:54)Leadmore napisał(a): Nowe programy będą jeszcze w tym tygodniu.
Przydało by się więcej programów konkursowych, airmaxy, dron itp itd...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jamroczik - 20-07-2015 13:13
Po jakim okresie macie mozliwość pobrania pdf z zakładki płatnośc. Mam cały czas status Oczekująca i w kolumniepobierz niczego nie ma. Chyba że mam od razu przesyłać na adres ksiegowosci fv - jake sa aktualne dane leadmore?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 20-07-2015 13:47
Jeżeli faktura to sam wystawiasz. Dane są widoczne w panelu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ostryy111 - 20-07-2015 16:38
Jak tam dzisiaj leci na pobieraniu? Bo u mnie 300 wyświetleń i nic nie wpadło, a zawsze miałem koło 7... :/
|