Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro (/Temat-Poradnik-Konfiguracja-Nisza-Allegro-99837) |
RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Doseq - 12-01-2015 08:33 Nadal działa . RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Branzolek - 12-01-2015 08:58 Widze ze juz połowa forum moze mieć ten poradnik a nie poczatkowe 5-6 osób RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Doseq - 12-01-2015 17:39 A ja widzę po allegro że nie każdy się za to zabrał, nie każdemu się chciało i nie każdy potrafił . A nisza nadal działa i zarabia . RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Doseq - 17-01-2015 19:13 Refresh , + nowa wersja poradnika (kilka zmian) +Dodaje kilka recenzji z innego forum : Cytat:Poradnik polecam. Jeden z lepszych do allegro jeśli ma się w/w kwotę na inwestycję. Ja w ostatnie 3 dni zarobiłem 400zł. Oczywiście zarobek zależy od liczby klientów, ale jest w miarę stały. I szczerze mówiąc popyt jest na tyle duży, że wręcz błagam... Kupcie ten poradnik. Samemu ciężko to ogarnąć. O konkurencję nie ma się co martwić bo każda aukcja i tak ma dziennie po kilka zamówień. Jest po prostu za dużo klientów. Sam poradnik wyjątkowo przystępny i dobrze opisany. Inwestycja do małych nie należy, ale się zwróci i zacznie zarabiać. To dobry wybór w celu pomnożenia swojego "kapitału". Cytat: Sam poradnik dobrze napisany, wszystkie kroki po kolei czytelnie co i jak. Konkurencja jest niewielka, na spokojnie każdy znajdzie "kawałek swojego tortu!". Wierzę, że szybko zwróci mi się inwestycja;-) Cytat: Oczywiscie tak jak co do poprzednich , prawdziwości recenzji nie będę udowadniać . Każdy google ma i może spróbować poszukać na własną rękę . RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Wassabi88 - 18-01-2015 08:18 Co z osobami które poradnik zakupiły, też dostaniemy aktualizację? RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Doseq - 18-01-2015 09:06 Osób które zakupiły przed 10-12stycznia aktualizacja nie dotyczy ( Wszystko będzie wam działać ) RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Doseq - 23-01-2015 20:32 Ref RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - casern1 - 27-01-2015 16:18 Podrzuć jakieś SS z zarobkami , napewno ktoś prędzej się skusi 2 RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - Cromiell - 27-01-2015 19:28 Na prośbę autora screen z 7 dniowej aukcji (+150zł poza Allegro z przelewów): RE: Poradnik Konfiguracja / Nisza Allegro - sajmoon - 27-01-2015 19:35 Jestem zainteresowany, tylko cena trochę za wysoka... Kupione. Na weekend testy |