Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 19-04-2015 22:47

Witam , wielokrotnie instalowałem na różnych wirtualnych maszynach , windows 7 i xp i nadal za każdym razem po świeżej instalacji i zainstalowaniu nb pokazuje mi, że moja Licencja się skończyła jak to naprawić ?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Kerehan - 24-04-2015 11:15

Spróbuj wpisać inny klucz licencyjny oraz inną nazwe komputera Smile
Sprawdź czy masz zmiennie ip, jak nie masz to w tym może być problem.
Pozdrawiam. Smile

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - osinex - 28-04-2015 18:43

Słuchajcie, kiedyś było tak, że commenter FP działał też na grupach.. Teraz jakoś nie działa, można temu jakoś zaradzić?
Chodzi o to zeby komentować najonwszy post na grupie.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 29-04-2015 15:15

Próbowałem znowu, tym razem na vm pokazuje mi, że moja licencja wygasła pół orku temu, czy jest jakis sposob by to naprawić ?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 29-04-2015 21:33

Ktoś może mi pomóc

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 30-04-2015 12:37

Ktoś ma jakiś pomysł ?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 30-04-2015 18:20

Nadal nikt nie ma pomysłu jak to naprawić ? Próbowałem różnych kluczy do w xp, 7 i w ogóle już chyba prawie wszystkiego

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - osinex - 30-04-2015 21:59

Człowieku, co ty robisz.. Jakby ktoś wiedział to by ci napisał.. To co uprawiasz to jest spam i jest karane.. Użyj głowy i w celu rozwiązania swojego problemu i podczas pisania na forum..
A z resztą program kosztuje 30zł na miesiąc musiałbyś być bardzo nieudolny w tym co robisz, żeby nie zarobić takiej kwoty w miesiąc. To się nazywa koszt. Daje to spokój od problemów takich jak twój, daje to satysfakcje że używasz legalnie programu i oddajesz w ten sposób pieniadze za prace autorowi daje to też są swobode że wszystko działa jak należy. Serio nie lepiej zainwestować?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Mercz - 30-04-2015 22:13

Proponuję kupić program za 9.99$ bodajże, co nie jest żadnym wydatkiem, bo ta kasa się zwraca z programem w ciągu dnia. Wink
I nie będzie problemów.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Driveskull - 01-05-2015 05:49

(30-04-2015 21:59)osinex napisał(a):  Człowieku, co ty robisz.. Jakby ktoś wiedział to by ci napisał.. To co uprawiasz to jest spam i jest karane.. Użyj głowy i w celu rozwiązania swojego problemu i podczas pisania na forum..
A z resztą program kosztuje 30zł na miesiąc musiałbyś być bardzo nieudolny w tym co robisz, żeby nie zarobić takiej kwoty w miesiąc. To się nazywa koszt. Daje to spokój od problemów takich jak twój, daje to satysfakcje że używasz legalnie programu i oddajesz w ten sposób pieniadze za prace autorowi daje to też są swobode że wszystko działa jak należy. Serio nie lepiej zainwestować?

To co robisz to też jest spam, piszę w temacie o omijaniu płacenia i takich odpowiedzi oczekuje, żebym chciał płacić to bym nie pytał więc jak nie wiesz zamilcz.
Nie używam programu aby zarobić tylko w innym celu więc kasa mi się nie zwróci w żaden sposób.