![]() |
uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach (/Temat-uwal-pl-zarabianie-na-krotkich-linkach-97359) |
RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - Kickster - 25-09-2014 15:13 w regulaminie nic nie bylo o tym ze wyplata dopiero jak admin zarobi na subach tylko ze w ciągu 30 dni, tak więc czekam ![]() RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - uwal_pl - 03-10-2014 16:56 Dzisiaj została zrealizowana kolejna wypłata. Użytkownik powinien wrzucić screena, a jak tego nie zrobi to ja go wyręczę ![]() Do poniedziałku rano trwa weekendowa promocja - 6 zł / 1000 przekierowań. RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - uwal_pl - 04-10-2014 07:09 Wrzucam screena z wypłaty dla mojego usera. ![]() RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - Kickster - 04-10-2014 09:29 a moje 26 zł ? ![]() RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - uwal_pl - 04-10-2014 09:47 Im lepszy ruch wygenerujesz tym szybciej dostaniesz. RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - ambafatalbatymalionon - 08-10-2014 19:55 A lepszy ruch tzn.? RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - uwal_pl - 09-10-2014 07:43 Ruch z którego mam korzyści: - więcej odwiedzających stronę, - zarobek z reklam, - promowanie samej strony oraz krótkich linków na forach, serwisach społecznościowych, napisz jakiś artykuł promocyjny na blogu itp. - liczba zaliczonych przekierowań Ja się zaagażujesz w promocję strony, zdobędziesz poleconych (10% ich zysku trafia do ciebie) to zawsze możesz napisać przez formularz kontaktowy i jakiś gratis $ się dla ciebie znajdzie. Pamiętajcie im więcej dacie od siebie, tym szybciej zarobicie. RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - JaTuDensze - 09-10-2014 12:26 Dobre xd Ty zarobisz na tym kilka tysięcy użytkownicy zarobią pare zł bo "generują zły ruch". To twoim zdaniem gdzie mają to rozsyłać ? Subskrybcje powoli się kończą nie licz na kokosy a jeżeli wypłat nie będzie to i nikt nie będzie robił za nic ^^ RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - uwal_pl - 09-10-2014 14:58 Daj dowód, że zarabiam te "tysiące". Gdzie mają rozsyłać to już pisałem. Jak będę miał więcej reklamodawców, to wywalę swoje reklamy (suby i inne). Screen z wypłaty masz kilka postów wcześniej. Nikt nie robi "za nic" tylko za określona stawkę. Ja wiem, że pijawki tylko chciałyby ciągnąć kasę ze strony, ale tutaj panują inne zasady. RE: uwal.pl - zarabianie na krótkich linkach - JaTuDensze - 09-10-2014 15:43 Ogólnie skracanie wygląda tak że promujesz gdzie chcesz co chcesz i dostajesz wypłate ^^ |