Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 09-07-2014 12:41

Udowodniłem tylko Twoją pokrętna nature, a Tym którzy Cie foruja
tutaj zycze abyś ich teraz oszukał nie na grosze ale na wieksza fonete, moze wtedy przejrza na oczy.
Panie Adminie dalej podtrzymuje, ze odblokowanie konta Kuba134 temu osobnikowi sie nie należy.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Iwonix987 - 09-07-2014 12:45

Może warto mimo wszystko dać mu jeszcze jedną szansę.

Odp: Ban za oszukanie, skrucha :) - Kaspirek - 09-07-2014 12:57

Ja bym nie odblokowywal . Oszukiwanie to jest jak hazard i nalog.. kryminalista idzie siedziec i wychodzi i nadal wiekszosc robic cos i ida siedziec znow . Recydywa !
Mala suma?? No mala ale wiecie ze ja moglbym po 1grosz oszukiwac i miliard ludzi oszukac to jjuz mala suma nie jest ,d

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Cfaniak ktory mysli ze zalozy 2 konto i go nie znajda. ,d a ze dostal znow bana to wymyslil skruche !! Proste.. czemu od razu nie zrobil skruchy?? Tylko teraz 3 konto chce skruche?? Bo pewnie znow by bana dostal ,d

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - daniel42na - 09-07-2014 13:01

Dobra koniec tego cyrku, największą niesprawiedliwością byłoby ustępowanie jednemu zbanowanemu i jakieś robienie wyjątków. Nie chodzi o kwote a o zasade, której jednorazowe nagięcie skutkowało by wysypem kolejnych "ofiar swojej głupoty", co zresztą dane nam było już kilkukrotnie obserwować.

Ewentualne odwołania od banów wyjaśniamy natychmiast po zbanowaniu, a nie kilka miesięcy czy lat po zdarzeniu, gdy już nikt nie pamięta o co chodzi.

Tak więc żegnam, przykro mi.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.