Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. (/Temat-Anuntiomatic-program-inny-niz-wszystkie-92560) |
RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Kaspirek - 17-07-2014 10:11 dzis zrobilem troche i mam 11bono jeszcze troche do 10k haha jakis czlowiek liczyl jak to sie ma do buxow ? ile wychodzilo by naa buxach a ile tutaj ? RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Dereeris - 17-07-2014 10:34 (17-07-2014 10:11)Kaspirek napisał(a): dzis zrobilem troche i mam 11bono jeszcze troche do 10k haha Ale buxów nie ma co porównywać do tego Tutaj w miesiąc uzbierasz te 10k pkt i później powoli będziesz zbierał dalej a kasa będzie i tak wpadała a w buxach trzeba się naklikać, wydać kasę na poleconych itp Jeśli serwis się utrzyma to byłoby super @edit Ja od wczoraj 200 uzbierałem, byłoby więcej gdyby nie te ich ciągłe problemy z serwerem... RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Kaspirek - 17-07-2014 14:46 ja mam tez podobny program za darmo trzeba gielde ustawiac czy wzrosnie czy upadnie i co tydzien kasa wpada a uzbierane pkt nie tracimy co tydzien jak bede mial pierwsza wyplate to dam temat ale chetnych moge zaprosic juz RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - sebens - 17-07-2014 15:33 Ja już wypłaciłem z tego o czym Kaspirek pisze (30$) mam 29 poleconych, a działa tylko 3, w tym Kaspirek, zainteresowanych zapraszam na pw RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Dziulas - 17-07-2014 17:22 Muszę otwierać link od adf.ly? I niestety ale jeden link na raz moge otwierać :/ RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Toniro - 18-07-2014 03:05 (17-07-2014 17:22)Dziulas napisał(a): Muszę otwierać link od adf.ly? I niestety ale jeden link na raz moge otwierać :/ Nie trzeba klikać w adf.ly Wystarczy że klikniesz w ten pierwszy link który się pojawia, poczekasz aż pokaże się pasek adf.ly i zamkniesz stronę. Oszczędza to kilka sekund ale zawsze Punkty i tak są dodawane, sprawdzałam A co do tego otwierania jednego linku to czasami jak wpisze się źle capche zalicza jako otwartą reklamę i pozwala potem otwierać tylko jedną na raz. Czasami dzieje się też tak jak strona się nie ładuje U mnie wystarczy poczekać minutę i potem znów można otwierać 2 na raz (30-06-2014 22:22)MindRoller napisał(a): Edit: Do ludzi którzy zarejestrowali się z mojego refa: możecie udostępniać w tym temacie swoje reflinki, jak wspominałem jest 11-poziomowy system refów. Mogę również zrobić w poście rozpoczynającym ten temat listę reflinków - bez swojego oczywiście, jak ktoś będzie sie chciał zarejestrować, to sobie po prostu któryś wybierze. Jeżeli ktoś chciałby się jeszcze zarejestrować mój reflink : http://backoffice.anuntiomatic.com/registrar.php?patrocinador=Toniro niestety zbieranie idzie powoli ale się rozkręcam obecnie mam 270 bonomatics RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Marian4x - 18-07-2014 10:25 Znów konserwacja, chyba będą jakieś zmiany sprawdźcie maila ja dostałem dość obszerne info ale nie wiele z tego rozumiem może ktoś to rozgryzie? EDIT: Chyba zrezygnowali z PP wypłaty będą na konta bankowe, będą uruchomione tablice we wszystkich krajach gdzie działa anuntiomatic, tyle się dowiedziałem na razie RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Dereeris - 18-07-2014 13:57 (18-07-2014 10:25)Marian4x napisał(a): Znów konserwacja, chyba będą jakieś zmiany sprawdźcie maila ja dostałem dość obszerne info ale nie wiele z tego rozumiem może ktoś to rozgryzie? Może nowy serwer kupią w końcu? ii przy okazji mój ref: http://backoffice.anuntiomatic.com/registrar.php?patrocinador=Asghaton RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Dziulas - 18-07-2014 21:25 Niech Ktoś da instrukcję jak przejść na wyższy poziom bo w życiu nie zrobie tych 10000bono RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Marian4x - 18-07-2014 23:51 (18-07-2014 21:25)Dziulas napisał(a): Niech Ktoś da instrukcję jak przejść na wyższy poziom bo w życiu nie zrobie tych 10000bono Masz napisane w pierwszym poscie |