Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna (/Temat-GoAffiliate-Siec-afiliacyjna-90065)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - cinekbux - 08-07-2014 23:34

Nadal płacą? Czekam na wypłatę już ponad dwa tygodnieWink

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Nju - 09-07-2014 08:41

(08-07-2014 23:34)cinekbux napisał(a):  Nadal płacą? Czekam na wypłatę już ponad dwa tygodnieWink

Płacą, mają 14 dni ROBOCZYCH na wypłatę, choć czasem się to przedłuża, no i najważniejsze FRAUDY wpadają z niektórych programów za 10 zł Big Grin

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 10-07-2014 11:52

(09-07-2014 08:41)Nju napisał(a):  
(08-07-2014 23:34)cinekbux napisał(a):  Nadal płacą? Czekam na wypłatę już ponad dwa tygodnieWink

Płacą, mają 14 dni ROBOCZYCH na wypłatę, choć czasem się to przedłuża, no i najważniejsze FRAUDY wpadają z niektórych programów za 10 zł Big Grin

A skąd stwierdzenie, że nie płacą??? U mnie przelewy docierają na bieżąco, wszystko wpada jak należy. A jeden czy dwa dni to bez przesady, żadne opóźnienie. W NetSales nie płacą po kilka tygodni.
I walidacje mają przyzwoite w GoAffiliate.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - cinekbux - 11-07-2014 20:08

(10-07-2014 11:52)afiliant napisał(a):  

A skąd stwierdzenie, że nie płacą??? U mnie przelewy docierają na bieżąco, wszystko wpada jak należy. A jeden czy dwa dni to bez przesady, żadne opóźnienie. W NetSales nie płacą po kilka tygodni.

Nikt, przynajmniej w cytowanych przez Ciebie wypowiedziach, nie stwierdził że nie płacąWink Jeden czy dwa dni to nie jest tak jak mówisz "żadne opóźnienie" tylko jedno lub dwu dniowe opóźnienie. Jeśli mają 14 dni roboczych to zmieścili się w terminie.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 14-07-2014 12:33

(11-07-2014 20:08)cinekbux napisał(a):  

Nikt, przynajmniej w cytowanych przez Ciebie wypowiedziach, nie stwierdził że nie płacąWink Jeden czy dwa dni to nie jest tak jak mówisz "żadne opóźnienie" tylko jedno lub dwu dniowe opóźnienie. Jeśli mają 14 dni roboczych to zmieścili się w terminie.

A czy Ty płacisz wszystkie faktury za telefon i internet ZAWSZE bez opóźnienia? GoAffiliate i tak ma najbardziej liberalne podejście do wypłat i rachunków w stosunku do innych sieci, gdzie czeka się tygodniami na wypłaty.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - fernandos901 - 28-07-2014 13:19

a w tym programie lendico pisze ze jest 45zł za rejestracje czyli juz nie ma zadnych haczyków i wystraczy ze koles sie zarejestruje nie musi jego wniosek zostac zaakceptowany ale itak dostane wynagrodzenie, tak to odbieram, oczw\ywiscie jesli nie ebdzie sie podawalo fake danych i multi wniosków, prawda??

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Siwy2606 - 28-07-2014 15:04

Jeśli chodzi o afiliację to polecam:

http://www.comperialead.pl/?p=mj8o

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - cinekbux - 04-08-2014 15:57

(14-07-2014 12:33)afiliant napisał(a):  
(11-07-2014 20:08)cinekbux napisał(a):  

A czy Ty płacisz wszystkie faktury za telefon i internet ZAWSZE bez opóźnienia? GoAffiliate i tak ma najbardziej liberalne podejście do wypłat i rachunków w stosunku do innych sieci, gdzie czeka się tygodniami na wypłaty.

Jeśli tego nie robię przeważnie ponoszę jakieś konsekwencje...Wink

29 lipca samo goaffiliate pisało ze mija termin mojej płatności, której nie otrzymałem do dziś, podobno z winy reklamodawcy.

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - afiliant - 11-08-2014 14:38

Ale lipiec poszedł gładko - mam już rozliczone wszystkie programy, które u nich emitowałem i wyniki są zadowalające Smile Ciekawe jak będzie z kaską

RE: GoAffiliate - Sieć afiliacyjna - Nju - 12-08-2014 08:55

U mnie też nie jest źle, ponad tysiąc zaakceptowany zostaje oczekiwać tylko na wypłatę Smile