![]() |
Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - mordimer12 - 26-04-2014 11:22 D.ave ale nawet jesli zarabia na grupach na fb to mu to dobrze idzie ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - D.ave - 26-04-2014 11:25 (26-04-2014 11:22)mordimer12 napisał(a): D.ave ale nawet jesli zarabia na grupach na fb to mu to dobrze idzie Przecież nic nie mówię.Niech sobie zarabia jak najwięcej tego mu życzę. Tylko niech nie wciska komuś kitu że nie jedzie na face.. Zresztą co mnie to obchodzi,wysokich zarobków życzę i mniej okłamywania osób z którymi piszesz ![]() Bez Odbioru panowie ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 26-04-2014 11:41 @D.ave nie spodziewałem się tego po Tobie ![]() Usuń moje zdjęcie spamerskiego konta albo zrobi to za Ciebie daniel ![]() Głównie zarabiam na YT i nie wiem co Ci nie pasuje i jeśli chcesz zepsuć moją niszę to powiem Ci tyle: Udało Ci się ![]() Twoje posty zostały już zgłoszone za nabijanie konkurencji RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - D.ave - 26-04-2014 13:40 Powiedziałbym coś ale nie chce mi się zniżać do twojego niskiego poziomu. Wiec jedynie co mogę Ci życzyć to wysokich zarobków na spamie, pani Michalino Mawlikowska ^^ . Tschüss! RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kasiak - 26-04-2014 14:42 ziomek, ale wytłumacz mi po co Ty dążysz do tego aby komuś rozjebać biznes? to tak jak byś odkrył żyłe złota i rozpowiadał każdemu gdzie jest złoto ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Babcia_Irenka - 26-04-2014 15:05 D.ave to taki typowy cebulak. Coś mu nie wyszło więc rozwali biznes komuś innemu i będzie zadowolony. A tobie kariolmax życzę wysokich zarobków ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - D.ave - 26-04-2014 15:21 Ok ok ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 26-04-2014 16:11 D.ave naprawdę pokaż mi swoje zarobki na NIE-FB Jesteś naprawdę żałosny i widzą to nawet twoi rówieśnicy nie tylko ja ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Radek4921 - 26-04-2014 16:21 Życzę jeszcze lepszych zarobków ![]() Ile masz już dzisiaj kasy? ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 26-04-2014 16:35 Drogi d.ave dziękuję za dodanie screena mojego konta ![]() http://zarabiam.com/Temat-Co-to-ma-byc-Pomozcie-90011?pid=888912#pid888912 P.S dziś na tą chwilę 36zł |