Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock (/Temat-Pochwal-sie-co-wygrales-na-Zarabiam-com-Forumowy-Restock-88377) |
RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - kariolmax - 29-03-2014 23:23 (29-03-2014 23:20)lubiekeppa napisał(a): Wygrane był bo wyskoczyło okienko z linkiem do zdjęcia z wygraną W regulaminie zostało napisane: "-W przypadku problemów technicznych czy błędów systemu administracja może anulować zamówioną nagrodę (np. gdy ilość zamówionych nagród przekroczy ilość nagród dostępnych), przypominam, że jest to pierwszy restock na nowym systemie i na tak dużą skalę, nie jesteśmy tez serwisem z nagrodami, a nawet gigantom zdarzają się potknięcia, organizujemy to przedsięwzięcie z dobrej woli, wyłącznie dla Was, nie czerpiąc z tego tytułu żadnych korzyści, poświęciłem na to naprawdę sporo czasu, także liczę na wyrozumienie w razie tzw. faili. Chociaż nie zakładam że do takich dojdzie." No więc kto wie, czy ktoś go nie wyprzedził o załadowanie przeglądarki?? RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - dawid327 - 29-03-2014 23:24 Nikogo nie posądzam o nie uczciwość dla mnie była to czysta zabawa i delikatnie szybsze bicie serca podczas gdy można było zamawiać , delikatne rozczarowanie było w związku z tym że nie zrozumiałem punktu regulaminu z FG i nie mogłem zamówić gotówki ale to uczucie trwało pół sekundy bo od razu zacząłem się rozglądać za czymś innym i wybrałem Kubek AstroCash a następnie 100% zarobków ShareBay ( w takiej kolejności zamówiłem ) Jeśli dostanę nagrody fajnie jeśli nie to trudno na następny restock będę lepiej przygotowany i nie popełnię tych błędów. Świetna sprawa mam nadzieję że będą kolejne restocki i jeśli środki na to pozwolą to zwiększy się liczba nagród Dzięki RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - daniel42na - 29-03-2014 23:25 Dlaczego ludzie z subskrypcjami sms w sygnaturkach, posługujący się argumentami w swoim zarobkowaniu "jak nie czytają regulaminu to nie moja wina" sami robią ten okrutny błąd Nikt nie miał intencji nikogo oszukiwać, zamawiając wiecej niz 1 nagrode odbieracie je innym, troche powagi. Gratuluje wygranym RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - Arivi - 29-03-2014 23:26 Czyli my nie dostaniemy nagród... Admin zrobi kolejny restock... Osoby które wygrały dzisiaj nagrodę wygrają znowu na nowym restocku. heh niech da nam chociaż pierwszą wybraną nagrodę ;_; http://zarabiam.com/restock/receipt.php?id=53038213 RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - dawid327 - 29-03-2014 23:27 (29-03-2014 23:25)daniel42na napisał(a): Dlaczego ludzie z subskrypcjami sms w sygnaturkach, posługujący się argumentami w swoim zarobkowaniu "jak nie czytają regulaminu to nie moja wina" sami robią ten okrutny błąd Czyż nie chodzi tu o zasadę kto pierwszy ten lepszy ? RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - kariolmax - 29-03-2014 23:27 (29-03-2014 23:25)daniel42na napisał(a): Dlaczego ludzie z subskrypcjami sms w sygnaturkach, posługujący się argumentami w swoim zarobkowaniu "jak nie czytają regulaminu to nie moja wina" sami robią ten okrutny błąd Tak tylko przeczytaj moje posty u góry i pomyśl, że to był mój pierwszy restock i myślałem, że to błąd, że nie zaliczyło mi tej nagrody skoro mogłem wziąć kolejną. Więc bardzo bym prosił o wysłanie tej pierwszej jak dużo innych osób. RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - Roxi5017 - 29-03-2014 23:29 Jak mogłeś pomyśleć że nie zaliczyło skoro od razu do informacji z wygraną nagrodą przeniosło ? Proponuję lek, który rozwiąże Wasz problem RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - Madroxx - 29-03-2014 23:30 RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - kariolmax - 29-03-2014 23:34 Znowu muszę cytować: W regulaminie zostało napisane: "-W przypadku problemów technicznych czy błędów systemu administracja może anulować zamówioną nagrodę (np. gdy ilość zamówionych nagród przekroczy ilość nagród dostępnych), przypominam, że jest to pierwszy restock na nowym systemie i na tak dużą skalę, nie jesteśmy tez serwisem z nagrodami, a nawet gigantom zdarzają się potknięcia, organizujemy to przedsięwzięcie z dobrej woli, wyłącznie dla Was, nie czerpiąc z tego tytułu żadnych korzyści, poświęciłem na to naprawdę sporo czasu, także liczę na wyrozumienie w razie tzw. faili. Chociaż nie zakładam że do takich dojdzie." No więc kto wie, czy ktoś go nie wyprzedził o załadowanie przeglądarki?? RE: Pochwal się co wygrałeś na Zarabiam.com :) Forumowy Restock - rasiak221 - 29-03-2014 23:36 Sory Karol, nie mogłem się powstrzymać2 |