![]() |
[Sprzedam] Nieaktualne, sprawa zwrotu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Nieaktualne, sprawa zwrotu (/Temat-Sprzedam-Nieaktualne-sprawa-zwrotu-87845) |
RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - galski.pawel - 01-04-2014 11:56 Który raz mam ci mówić, że i tak nie mógłbyś mi zwrócić kasy z paypala "[email protected]", bo jak sam pisałeś masz zablokowane i masz konto na minusie! Może masz kody do paypala, że ci ładuję konto i nagle byś miał 1000 zł na plusie ? ![]() RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - zero4 - 01-04-2014 12:11 Moge zwrocic, z tego na ktorego wplaciles, ale jacuss musi wycofac spor. RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - Jacuss - 01-04-2014 12:25 Informuje że kwota która zero przelał na moje konto została mi zabrana ma status Wstrzymana. RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - galski.pawel - 01-04-2014 12:29 ![]() Dodatkowo te numery co nam podawał są darmowe i jest ich setki ![]() RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - zero4 - 01-04-2014 12:34 Cytat:Informuje że kwota która zero przelał na moje konto została mi zabrana ma status Wstrzymana. Pokaz, ten spor, emaila z paypala ? Nic nie pokazesz, bo sporu nie otwieralem. Zostala wstrzymana, bo tak jak wam tlumaczylem, paypal jest swiadom iz jest to zwrot ktorego zadasz na innym koncie. Miales cofnac spor, i bylo by ok. RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - yazir - 01-04-2014 12:36 zero4 skończ pieprzyć takie głupoty, paypal nie jest tego świadom bo nie możesz mieć 2 kont. Masz 2 konta = ban na obu jak tylko to zauważą. RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - galski.pawel - 01-04-2014 12:37 (01-04-2014 12:34)zero4 napisał(a):Cytat:Informuje że kwota która zero przelał na moje konto została mi zabrana ma status Wstrzymana. Śmieszny jesteś ![]() ![]() EDIT: ![]() Sorry za te bluzgi tam, ale już mnie on denerwuję, 4 dzień i cały czas grał na czas... Podejrzewam, że gdybym nie poprosił surfera o sprawdzenie tego co mu dałem to dalej by mnie oczerniał i by wam mówil, że go oszukuję ![]() RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - zero4 - 01-04-2014 12:39 Cytat:zero4 skończ pieprzyć takie głupoty, paypal nie jest tego świadom bo nie możesz mieć 2 kont. Masz 2 konta = ban na obu jak tylko to zauważą. Zwrot wyslany byl z legalnego konta znajomej... wiec nie wiem w czym problem ? RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - galski.pawel - 01-04-2014 12:41 (01-04-2014 12:39)zero4 napisał(a):Cytat:zero4 skończ pieprzyć takie głupoty, paypal nie jest tego świadom bo nie możesz mieć 2 kont. Masz 2 konta = ban na obu jak tylko to zauważą. Z tego co wiem to on operuję 3 paypalami. Nadal mi nie odpowiesz na pytanie? Skoro masz taki dobry kontakt z "agentami" paypala to dlaczego nie zrobisz tak jak ci mówiłem? Niech ten twój agent paypala napiszę w sporze jacussia wszystko i jacuss będzie mógł być spokojny i spór zakończy się. Ale widzę, że nieźle już kombinujesz. Wiedziałem, że ten spór u jacussia zostanie otwarty. RE: [Sprzedam] Sposob na darmowe doladowania do gier na Facebooku/Plemiona/KhanWars/Gry.p - Jacuss - 01-04-2014 12:42 ![]() Legalnego konta znajomej ? ![]() To czemu kazaleś je zablokować? |