Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje (/Temat-Nagrody-na-marcowy-restock-Wasze-propozycje-85359) |
RE: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - ado - 24-04-2014 13:42 Fakt, helikopterek sterowany to fajna rzecz nawet ci starsi mają frajdę z takiej zabawki, jestem za dodaniem właśnie czegoś takiego RE: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - Orneusz - 30-04-2014 20:47 Może jakiś teleskop ( nie ten przez który sie patrzy ) jakieś sportowe rzeczy bo jak piszą użytkownicy przyjadły się trochę . Nadchodzą wakacje może coś związane z wakacjami . A także mam taką propozycje taka : np są święta Bożego narodzenia i coś na grudzień związane z tymi świętami takie nagrody okolicznościowe Odp: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - KarolD - 30-04-2014 22:50 Dowolna rzecz z allegro do 100 zl za 100k gp Idealna nagroda RE: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - Seever - 18-05-2014 09:11 Powie mi ktoś czy w tamtym restocku było coś dodane z propozycji? RE: Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - MaXimuS007 - 18-05-2014 21:15 (18-05-2014 09:11)Seever napisał(a): Powie mi ktoś czy w tamtym restocku było coś dodane z propozycji? Chyba nic i raczej nie ma co liczyć, że kiedyś zostanie coś dodane z naszych propozycji. No może kiedyś jedną rzecz admin wybierze, ale to pewnie długo się naczekamy. Ja obecnie bym chciał żeby z powrotem dodał PSP... Nagrody na marcowy restock - Wasze propozycje - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |