![]() |
CashPirate - dorób sobie na androidzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: CashPirate - dorób sobie na androidzie (/Temat-CashPirate-dorob-sobie-na-androidzie-84455) |
RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - DamianXIX - 20-02-2014 20:28 (20-02-2014 16:38)phyrz91 napisał(a): Różnie, z początku zaliczało "z palca" obecnie już to tak dobrze nie wygląda, często muszę pisać do supportu(znak zapytania w rogu). juz sam zauwazylem tylko mam dziwna przypadlosc na tablecie w ofertach aarki mam kilka zadan a na tel jak wejde tych zadan juz nie ma rano jedno zrobilem na tel i napisalem do supportu owszem dodali ale reszty juz zrobic nie moge bo ich nie mam a na tablecie sa za to na tablecie nie zrobie bo mam tylko dla telefonow pokrecone to ale dobra poczekam do jutra ![]() ![]() RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - phyrz91 - 21-02-2014 10:18 Pierwsza wypłata wpadła. ![]() Rejestracja 18-02, wypłata 20-02. Oczywiście na drugą wypłatę będę zbierał dłużej z racji, że na początku mamy bonus i więcej zadań.. Wykonywałem zadania typu ściągnij i zainstaluj, żadnych wymagających kupna czegoś tam.. pozdrawiam RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - DamianXIX - 21-02-2014 12:02 A ja znalazłem sposób żeby zrobić zadanie z trialplay polegające na kupnie książki nie inwestując własnej kasy ale więcej nie powiem kto madry ten sam się domysli ![]() RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Martinio - 21-02-2014 17:19 Ile trza czekać aż wypłacą ? No do kurwy pierdolonej akurat onet poczta nie działa ;_; RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - kubusssss - 22-02-2014 11:06 zalicza wam akcje "Lucky Slot In Texas" za 75coinsów? Oraz Clean Master za 95? Bo mi tylko tych 2 nie zalicza, Wam tez? RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - DamianXIX - 22-02-2014 13:19 u mnie tez problem ale sprobuj wykonac zainstaluj i uruchom bo teraz zaczelo tego wymagac RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - darkmatthew - 22-02-2014 14:47 Jedna APPka za 70pkt ma dostęp do wysyłania SMS,usuwania kont.Dziękuje po stoje RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - bilgorajskim - 22-02-2014 16:33 Po 4 dniach uzbierałem na pierwszą wypłatę (nie robiłem płatnych zadań). ![]() Jak już apka doda nam punkty za instalację to można spokojnie usuwać, punktów z tego co widzę nie cofają. A swoją drogą znalazłem sposób na robienie działających multikont z tego samego IP, i to nawet bez androida ![]() RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - kubusssss - 22-02-2014 17:33 up; jak? RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - DamianXIX - 22-02-2014 20:59 (22-02-2014 16:33)bilgorajskim napisał(a): Po 4 dniach uzbierałem na pierwszą wypłatę (nie robiłem płatnych zadań). tez wczoraj zlecilem wyplate pierwsza ale mi zbanowali konto bo wczesniej raz czy dwa vpn uzylem nie wiedziac jeszcze ze ban jest za to i odrazu bez zadnego sposobu zalozylem konto co to za problem ? |