DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty (/Temat-DigDoge-org-wydobycie-kryptowaluty-83024) |
RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - lord21 - 06-01-2014 17:58 @up Tutaj masz kalkulator: http://www.coinwarz.com/cryptocurrency/ A co oznacza w portfelu "Immature"? RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - lavish - 06-01-2014 18:23 Immature to przelewy niepotwierdzone, zostana potwierdzone kiedy portfel zostanie zsynchronizowany. (06-01-2014 14:42)Xkr napisał(a): Lavish, orientujesz sie jaki jest stopien trudnosci wydobycia bita? Ew, ile ich zostalo? Bo dzisiaj widzialem koparke za bagatela 85.000 zl ktorej moc to jest 3.000 GH/s, czy to duzo? Bo ja jestem w tym kompletnie zielony. Rozumiem ze gpu>cpu podczas kopania? Stopień trudności powinien być widoczny na stronie kalkulatora, którą podał Ci kolega wyżej, jeśli nie to zobacz tutaj - http://www.bitminer.pl/ . Trudność obecnie to bagatela 1418481395. Niemniej 3.000 GH/s to ogromna moc obliczeniowa i zakup takiej koparki za 85 tys. na Bitcoin raczej by Ci się zwrócił. Co do kopania na GPU to owszem kopiąc przy pomocy GPU można uzyskać kilkukrotnie większą moc obliczeniową niż kopiąć na CPU. Odp: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - Xkr - 06-01-2014 21:21 Jestem ciekaw czy nie lepiej bylo by kupno tytanów (GTX TITAN) jakby nie patrzac to najszybsze karty graficzne dla graczy Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - Beliarossi - 06-01-2014 21:36 ja nie mam waszego portfela tylko na stronie zalozylem. I moze dlatego nic nie przychodzi z kopania RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - lord21 - 06-01-2014 21:39 (06-01-2014 21:21)Xkr napisał(a): Jestem ciekaw czy nie lepiej bylo by kupno tytanów (GTX TITAN) jakby nie patrzac to najszybsze karty graficzne dla graczyTutaj masz przykłady wydajności kart graficznych i procesorów, porównywanie tej koparki z tymi kartami GTX Titan jest jak porównanie Ferrari z Maluchem. Odp: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - Xkr - 06-01-2014 21:58 Faktycznie nvidia kuleje a szkoda, tak bym przynajmniej dogi pokopał a tu muka :/ Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - lavish - 06-01-2014 22:52 Co do sprzętu do kopania to niestety nie jestem zbyt kompetentny żeby cokolwiek doradzić ale mogę powiedzieć, ze całkiem możliwe jest że za jakiś czas będziemy udostępniać dodatkową moc obliczeniową do wydobycia Doge nawet do 100 khash/s na dzień. RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - xHuberto - 06-01-2014 23:57 Witam, przed chwilą pobrałem portfel i program DigDoge. Czekam, aż portel się zsynchronizuje, a tymczasem wziąłem się za kopanie DogeCoins. Przeciętna prędkość, jaką osiągam, to 20 khash/s. lavish, ile szacunkowo DogeCoinsów jestem w stanie z taką prędkością wykopać dziennie? Pozdrawiam. RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - screame3r - 07-01-2014 01:33 Mam taki problem - czekam i nic poza tym. RE: DigDoge.org - wydobycie kryptowaluty - lavish - 07-01-2014 07:05 (06-01-2014 23:57)xHuberto napisał(a): Witam, przed chwilą pobrałem portfel i program DigDoge. Czekam, aż portel się zsynchronizuje, a tymczasem wziąłem się za kopanie DogeCoins. Przeciętna prędkość, jaką osiągam, to 20 khash/s. lavish, ile szacunkowo DogeCoinsów jestem w stanie z taką prędkością wykopać dziennie? Na tę chwilę według kalkulatora przez 1 dzień jesteś w stanie wykopać do 500 doge. @screame3r niestety grafika sie nie wyswietla |