Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dogecoin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376)
+---- Wątek: Dogecoin (/Temat-Dogecoin-82042)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Dogecoin - Norbi33 - 10-09-2014 07:36

Odbije to dopiero konretnie jak dojdzie do skutku fuzja z litecoinem.

RE: Dogecoin - Burczyk - 08-10-2014 21:12

@up Jaka fuzje masz na myśli, bo pierwsze co słyszę Big Grin

Moim zdaniem Dogecoin nigdy nie będzie jak bit ponieważ ta prowizja 1D na to nie pozwoli

RE: Dogecoin - patryk006 - 09-10-2014 14:32

Prowizję można zmienić zawsze, poza tym pewnie przeszło by z mniejszą prowizją tylko dłużej by trwało jak to w btc, tylko musiałbyś napisać własnego klienta który wyśle z prowizją np. 0.5

w btc są transakcje z 0 prowizją i przechodzą tylko na potwierdzenie czegoś takiego czekasz czasami dzień, ale lepiej zawsze dawać opłatę bo jak masz za dużą transakcję (wiele małych kwot np.) lub też bardzo małą ilość (mniej niż 0.01) to transakcja może nigdy nie zostać potwierdzona

RE: Dogecoin - fusek - 23-10-2014 13:58

freedogecoins.net ktos tu probowal? otrzymujecie dogi na swoje konto? bo mi niby wysyla ale w portfelu nic nie ma

RE: Dogecoin - maslanka80 - 23-10-2014 18:48

(23-10-2014 13:58)fusek napisał(a):  freedogecoins.net ktos tu probowal? otrzymujecie dogi na swoje konto? bo mi niby wysyla ale w portfelu nic nie ma

bo to nie jest strona do DOGE tylko lista stron na których można zgarniać DOGE. Jeśli nie dochodzą ci monety a używasz Dogecoin Core to możesz mieć nieaktualną wersję portfela. Ja tak miałem ostatnio. należy zrobić wtedy kopię zapasową na wszelki wypadek i pobrać odpowiednie do swego systemu pliki

Odp: RE: Dogecoin - Burczyk - 29-10-2014 08:59

(09-10-2014 14:32)patryk006 napisał(a):  Prowizję można zmienić zawsze, poza tym pewnie przeszło by z mniejszą prowizją tylko dłużej by trwało jak to w btc, tylko musiałbyś napisać własnego klienta który wyśle z prowizją np. 0.5

w btc są transakcje z 0 prowizją i przechodzą tylko na potwierdzenie czegoś takiego czekasz czasami dzień, ale lepiej zawsze dawać opłatę bo jak masz za dużą transakcję (wiele małych kwot np.) lub też bardzo małą ilość (mniej niż 0.01) to transakcja może nigdy nie zostać potwierdzona
Czyli rozumiem że z czasem jakby wartość Dogecoin podskoczyła to twórca portfela może zmienić prowizję nawet na 0.01 tak?