Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku (/Temat-Gra-GoalTycoon-Gra-ruszyla-o-23-00-14-Gru-Manager-Pilkarski-z-mozliwoscia-zarobku-80474)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ManXer - 16-08-2014 18:53

Wczoraj zacząłem w to grać, wygrałem dzisiejszy mecz i nie rozumiem dwóch rzeczy:
1. Liga ma się dopiero rozpocząć, więc dlaczego jestem normalnie w tabeli i w niej mam nawet 3 miejsce, jest tam że rozegrałem już niby 27 meczów itd. Gra po prostu zasymulowała te wszystkie mecze, które były rozegrane od początku aktualnego sezonu?
2. Rozumiem o co chodzi w tej grze z EURO, nie rozumiem golda i PLNów - tych drugich mam ponad 3 tysiące od początku, za zwycięski mecz nie dostałem nic.
Tak poza tym to jest całkiem fajnie, ktoś z Was nie wpłacił ani grosza a mimo to coś zarobił?
@jeszcze jedno - tak naprawdę, to żeby zarejestrować się na innym kraju wystarczy wejść z proxy na goaltycoon.com, więc jaki kraj polecacie najbardziej?

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ILEANITO - 16-08-2014 20:53

(16-08-2014 18:53)ManXer napisał(a):  Wczoraj zacząłem w to grać, wygrałem dzisiejszy mecz i nie rozumiem dwóch rzeczy:
1. Liga ma się dopiero rozpocząć, więc dlaczego jestem normalnie w tabeli i w niej mam nawet 3 miejsce, jest tam że rozegrałem już niby 27 meczów itd. Gra po prostu zasymulowała te wszystkie mecze, które były rozegrane od początku aktualnego sezonu?
2. Rozumiem o co chodzi w tej grze z EURO, nie rozumiem golda i PLNów - tych drugich mam ponad 3 tysiące od początku, za zwycięski mecz nie dostałem nic.
Tak poza tym to jest całkiem fajnie, ktoś z Was nie wpłacił ani grosza a mimo to coś zarobił?
@jeszcze jedno - tak naprawdę, to żeby zarejestrować się na innym kraju wystarczy wejść z proxy na goaltycoon.com, więc jaki kraj polecacie najbardziej?

Ad 1. Naprawde nie wiem. Ja dołączyłem od samego początku, poźniej mało opcji było aktywnych, spadłem do 3 ligi i dziś wracam spowrotem do 1 Smile

Ad 2. W każdym kraju jest rynek lokalny dla waluta ---> gold, gold ---> eur jest globalny. Polecam Danie, 4 ligi są, także szybsza droga do awansu, za 3 sezony się możemy zmierzyć Smile

(16-08-2014 18:23)ingro85 napisał(a):  Acha tylko minimalne przelanie to 10euro tak jesli dobrze trafilem pozdrawiam i dzieki
a jak wplacic 10euro?? tylko przelew z karty kredytowej??? niemozna z paypala??

Można, wybierasz opcje reseller i się kontaktujesz.

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ManXer - 16-08-2014 21:09

(16-08-2014 20:53)ILEANITO napisał(a):  
(16-08-2014 18:53)ManXer napisał(a):  Wczoraj zacząłem w to grać, wygrałem dzisiejszy mecz i nie rozumiem dwóch rzeczy:

Ad 1. Naprawde nie wiem. Ja dołączyłem od samego początku, poźniej mało opcji było aktywnych, spadłem do 3 ligi i dziś wracam spowrotem do 1 Smile

Ad 2. W każdym kraju jest rynek lokalny dla waluta ---> gold, gold ---> eur jest globalny. Polecam Danie, 4 ligi są, także szybsza droga do awansu, za 3 sezony się możemy zmierzyć Smile

Ok, dzięki, teraz już rozumiem o co chodzi z tymi walutami Smile Chętnie założyłbym klub w Danii tylko nie wiem czy nie dostanę bana za posiadanie dwóch klubów, nawet jeżeli są w różnych krajach?

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - dyzia - 17-08-2014 09:23

Gra wiąże się z inwestycjami, czy i bez tego można grać?

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ILEANITO - 17-08-2014 13:08

(16-08-2014 11:18)ingro85 napisał(a):  Dzieki za info koledzy a pytanko ktos juz wyplacal kase i macie jakis poradnik dla poczatkujacego

Tak naprawde poradnik nie jest potrzebny, sądze, że 5 najważniejszych kroków to:

1. Dobrać odpowiednich ludzi do stosowanej taktyki, na odpowiednie pozycje, nadal się śmieje jak widze 2 bramarzy na boisku w drużynie przeciwnika.
2. Wygrywać mecze, czasem niestety trzeba dać piłkarzą bonus
3. Raz na jakiś czas podbić cene biletów
4. Kupować juniorów (i trenerów) sądze, że 2 gwiazdi na początek wystarczą, po każdym sezonie ich wiek wzrasta, gdy osiągną 16 lat można ich przenieść do głównej drużyny
5. Trening, Trening i jeszcze raz trening.

(16-08-2014 21:09)ManXer napisał(a):  
(16-08-2014 20:53)ILEANITO napisał(a):  

Ok, dzięki, teraz już rozumiem o co chodzi z tymi walutami Smile Chętnie założyłbym klub w Danii tylko nie wiem czy nie dostanę bana za posiadanie dwóch klubów, nawet jeżeli są w różnych krajach?

To jest zawsze ryzyko, jak już ma się konto to chyba lepiej na nim grać.

(17-08-2014 09:23)dyzia napisał(a):  Gra wiąże się z inwestycjami, czy i bez tego można grać?

Można grać bez, moja inwestycja była minimalna.

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - dyzia - 17-08-2014 13:29

Ok to jak nie trzeba inwestycji to sprawdzę gierkę Smile Poczytałam wszystko co pisaliście tutaj i mam nadzieję, że uda mi się to przełożyć na praktykę w grze.

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ManXer - 17-08-2014 15:12

Wczoraj ułożyłem sobie skład i miałem 40 scoring, dzisiaj patrzę a tu tylko 26 :/ To chyba dlatego że piłkarze ciągle są na treningu i męczą się, mogę jakoś szybko przywrócić im energię? I czy to dobry pomysł, żeby wrzucać do treningu od razu wszystkich zawodników z zespołu, czy każdego dnia kogoś innego?

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - lanpan - 18-08-2014 10:15

mam pytanie o co chodzi z tym coaficient? co zrobic zeby wezroslo? bo ostatnio zaczelo mi strasznie spadac a co za tym idzie rtowniez scoring druzyny ;/

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - ILEANITO - 18-08-2014 23:28

(17-08-2014 15:12)ManXer napisał(a):  Wczoraj ułożyłem sobie skład i miałem 40 scoring, dzisiaj patrzę a tu tylko 26 :/ To chyba dlatego że piłkarze ciągle są na treningu i męczą się, mogę jakoś szybko przywrócić im energię? I czy to dobry pomysł, żeby wrzucać do treningu od razu wszystkich zawodników z zespołu, czy każdego dnia kogoś innego?

Trenuj wszystkich przez cały czas, czasem tylko zmień co mają trenować. Jak zaczynałem miałem właśnie okolo 30-40 scoring, teraz jest 85. Energia spada zawsze, trening i mecz ją zabierają.

(18-08-2014 10:15)lanpan napisał(a):  mam pytanie o co chodzi z tym coaficient? co zrobic zeby wezroslo? bo ostatnio zaczelo mi strasznie spadac a co za tym idzie rtowniez scoring druzyny ;/

Nie przejmuj się, każdemu spada, a scoring zwiększysz tylko przez trening i wygrane mecze (albo jak kupisz energy drinki albo jedzenie, ale nie warto)

RE: Gra GoalTycoon - Gra ruszyła o 23:00 14 Gru - Manager Pilkarski z możliwościa zarobku - lanpan - 18-08-2014 23:31

Wlasnie wszedlem do 1 ligi i akurat i pospadalo wszystko... cienko to widze ;/. Jeden zawodnik ze scoring ponad 10 spadl na niecale 6 ;/;/