PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! (/Temat-PPI-MediaKings-ALTERNATYWA-DLA-PPA-78451) |
RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - full2000 - 20-01-2015 18:12 Wie ktoś czy wypłacają w nowym roku? Czy media kings płaci pod koniec miesiąca? Niedługo dobijam do minimum i przenoszę się całkowicie na PIB. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - milosz998 - 20-02-2015 17:29 Oni jeszcze płacą? RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - full2000 - 21-02-2015 12:07 (20-02-2015 17:29)milosz998 napisał(a): Oni jeszcze płacą? Właśnie nie wiem... Mam 53USD tam czkające na wypłatę. Podobno na dniach mają wypłacić jednak mają jakieś problemy z pp. Jak wyślą to pochwalę się tutaj ale na nic nie liczę... Jak szukasz wypłacalnego serwisu PPI to zapraszam do mojej sygnaturki. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - Arivi - 25-02-2015 12:04 (21-02-2015 12:07)full2000 napisał(a): Właśnie nie wiem... Mam 53USD tam czkające na wypłatę. Podobno na dniach mają wypłacić jednak mają jakieś problemy z pp. Z media-kings nawet nie idzie się dogadać o przymknięcie oka jeśli brakuje jednego dolara do wypłaty. Grafika na stronie sama się zmienia mimo, że wybiera się specjalny link z danym landing page, a o pięciu leadach wartych łącznie 0,00$ już nie wspomne. Przydałby się jakiś Polski serwis, który wszystko ogarnie, a nie ciągle te same landing page od wielu lat. Ludzie już od dawna wiedzą, że biała strona z jednym niebieskim divem z zaokrąglonymi rogami i napisem "Download" to jedno wielkie g.. ale co tam. Widać zero kreatywności z ich strony, a mogliby to nadrobić chociaż szybszymi wypłatami i zmniejszeniem minimum. W skrócie mówiąc "Nie polecam media-kings.com!" RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - full2000 - 26-02-2015 10:52 Doszło wczoraj: ale tak jak up nie polecam. Problemy z wypłatami, na wypłatę czekałem bardzo długo. Jak już ktoś chce zarabiać na PPI to polecam serwis z mojej sygnatury. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - domin_dz - 11-04-2015 12:36 Dalej wypłaca? Bo najlepiej na tym wychodzę. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - full2000 - 21-06-2015 16:19 Media-Kings chyba zwinęło biznes - "This domain is expired." Edit: Tak MK padło, potwierdzone info. PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - Hybrid1990 - 19-06-2021 11:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |