CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. (/Temat-CLO-Naliczenie-oplaty-Lockerz-776) |
RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Zythus - 09-01-2010 13:22 Gdyby powiedział, że to PSP jest uszkodzone i podał jego wartosć jakieś 150 zeta miałbym to z głowy. Ja bym nie dał sobie wcisnąć jakiegoś cła albo vatu. Pier*oli mnie kraj. Pisze gift - a przesyłka oszacowana na 40 euro - nie płacę nic. Tyle. A celnik może się pocałować w ... RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - xBlackxK - 09-01-2010 14:17 Dyskusja na razie prowadzi do donikąd... poczekajmy na nagranie i potem dalej możemy rozmawiać.. Bo tak bez sensu prowadzić tą rozmowę.. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Killer - 09-01-2010 14:21 lepiej chuchać na zimne xblackxk i z góry wiedzieć co i jak RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - xBlackxK - 09-01-2010 14:46 No tak niby masz racje... Ale i tak te posty do donikąd na razie nie prowadzą, więc po co pisać?? Choć dziwne trochę szukałem na googlach i nie znalazłem takiego przypadku że ktoś dostał paczke z lockerz i musiał zapłacić cła), wiec powinniśmy czekać za nagraniem a może w czasie znajdzie się takich przypadków więcej RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Alcor - 09-01-2010 15:04 Forum jest po to aby dyskutować. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Aja - 09-01-2010 15:30 Hmm cała sprawa moze wynikac z niewiedzy kuriera na temat przepisow odnosnie prezentów RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - tactlessczak27 - 09-01-2010 15:46 Jesli kurier bedzie chcial zebym zaplacil to Jak ku!!!a bedzie akurad moja babcia to jak wyjdzie do tego kuriera to kur nie wstanie taka kape mu narobi:@ RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Crash - 09-01-2010 15:55 Twoja babcia to strongwoman zapewne. A jak celnik moją paczkę wybierze w swoje ostre, nieobcięte i okrutne szpony to ja mu pokażę swoje. I pokażę mu napis gift. RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Karpik - 09-01-2010 16:02 Crash celnika to ty nawet na oczy nie zobaczysz RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Karpik - 09-01-2010 17:30 Nagranie: http://www.supload.com/listen?s=28eZBL Zabraniam kopiowania na inne fora bez mojej zgody. Plik został nagrany dla zarabiam.com, oraz jestem jego autorem. Pozdrawiam |