FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna (/Temat-FireCPA-pierwsza-polska-siec-afiliacyjna-73426) |
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 08-01-2014 00:33 Nie. Zależy jakie masz doświadczenie RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Kurus92 - 08-01-2014 00:37 Jak to doświadczenie? Gdzie to pisać? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 08-01-2014 04:44 Nie było pola przy rejestracji że dodatkowe info ? Może źle coś pamiętam . RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Pablo1979 - 08-01-2014 15:33 Witam mam takie pytanie Chciałbym zrobić dokładny opis ofert np Win Iphone . Tylko jak ją podejrzeć bo niestety na Polskim IP jest to niemożliwe . Gdzie można w ogóle dostać opisy takich ofert . Jako że amerykańcy są bardzo leniwi więc chciałem im opisać krok po kroku co muszą zrobić RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 08-01-2014 23:42 @up Myślę że sam napis 'Compleate Survey' byłby wystarczający ale nie wiem jak Ty uważasz. Ja mam pytanie czy będziecie się ubiegali o swój dział na Forum ? Jeśli tak to od czego zależy decyzja Admina oraz czy można Wam pomóc jakoś w zdobywaniu ów działu. ? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - MartinS - 09-01-2014 01:51 Decyzja zależy jak zawsze od pieniędzy, jednak FireCPA nie potrzebuje własnego działu, gdyż dobrze odnajduje się w obecnym. FireCenter nie będzie na początku wymagało działu, ale gdy zajdzie taka potrzeba zapewne się pojawi. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - hunterpl444 - 10-01-2014 09:17 Mam pytanie jak dokładnie ogarnąć linki w CPA macie np ofert download idzie tam wpisać swoje parametry ?? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 11-01-2014 13:20 @hunterpl444 Na obecną chwilę takowych ofert nie ma . Dobra jest oferta ze stawką 0.81 $ dobrze nalicza leady. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - koza09 - 11-01-2014 14:42 Długo muszę czekać na akceptację? Nie wypełniłem pól; Address, Company, NIP, Bank transfer details (address). Muszę te ostatnie wypełnić? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - MartinS - 11-01-2014 15:37 Konta na FireCPA są co cyklicznie akceptowane. Musisz poczekać. Godzinę, pięć lub dzień. |