![]() |
Dziennik PPA- HuskD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA- HuskD (/Temat-Dziennik-PPA-HuskD-72392) |
RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 27-03-2014 20:00 Masz racje. Pomimo, że musisz się napracować na własny content to jeszcze konkurencja ci sflaguje filmiki i wszystko od nowa ![]() RE: Dziennik PPA- HuskD - Varnity - 27-03-2014 20:03 Lipa niestety... konkurencja jest strasznie duża ![]() RE: Dziennik PPA- HuskD - sacre - 28-03-2014 21:10 Twój dziennik strasznie motywuje, idę promować bloga ![]() Będę oczywiście tu często zaglądał. RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 29-03-2014 23:21 Brak zarobków. Wyświetlenia bloga powoli idą w górę. Cel na następny dzień: - dodanie posta, - dodanie filmiku, - promocja filmików. RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 02-04-2014 14:56 No czyli zaczynamy od nowa ![]() Ostatnio upnięte filmy poszły się je... Zaczynam raczkować w CPA Dziś upnąłem moje wszystkie stare filmy (zajęło mi to ok 5h ![]() Planuje ogarnąć VPSa, żeby nabijały mi się punkty do filmików ![]() ![]() Powiedzmy, że zaczynam od nowa dlatego ten wpis to Dzień 1 Mam nadzieję, że oprócz 'Work Hard' będzie też 'Play Hard' ![]() RE: Dziennik PPA- HuskD - cyziu - 02-04-2014 15:02 Najważniejsze to się nie poddawać. ![]() Powodzenia, będę zaglądał! RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 03-04-2014 19:07 Dzień 2 Dodałem filmik i posta Dodałem parę rzeczy podnoszących konwersję Pozostało tylko promować filmiki i dodawać codziennie posta i filmik. Muszę jeszcze rozgryźć tego VPSa ![]() wejścia na bloga wczoraj: 95 wejścia na bloga dziś: 48 RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 05-04-2014 12:11 Dzień 3 i 4 Jedna wielka LIPA. Filmiki dalej padają, nie mam pomysłów, nie mam motywacji ;/ Trzeba się ruszyć i mocniej promować bloga bo mam mało UU. Nie wiem czy nie mam przypadkiem filtra? Na jutro! - 2 posty, - promocja, - zaznajomienie sie z senuke, - ogarniecie jakiegos triala vpsa. RE: Dziennik PPA- HuskD - HuskD - 06-04-2014 19:37 Dzień 5 Dziś cały dzień byłem poza domem do tego spałem jakieś 4h, więc wróciłem lekko padnięty ale udało się ogarnąć jedną niszę i nabić trochę punktów. Także większość dzisiejszych celi muszę przerzucić na jutro. Nie ma biedy bo wpadł jeden lead 0.76$ ![]() ![]() Trochę statystyk: wejścia w pliki: 28 (jest git w porównaniu z poprzednimi dniami) wejścia na bloga: 75 (również nie narzekam). Jestem ciekaw czy wyłapałem filtr od Google, jeśli ktoś ma pojęcie jak można to sprawdzić niech pisze tutaj albo na PW byłbym wdzięczny ![]() Moje cele na jutro (07-04-2014) - 1 nisza + Post do niej, - ogarnięcie 2 filmików do 2 nisz, - zmiana szablonu na blogu, - ogarnięcie tego + nabijanie punktów. Senuke i VPSa odłożę na później bo teraz są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia. Żeby nie było lipy trzeba sobie wyznaczyć jakiś cel! Dlatego, żeby ruszać bardziej dupe ustalam sobie 65$ na miesiąc kwiecień. Ma się udać! Jeśli codziennie będę aktualizował dziennik i nie osiągnę celu- trudno zrobiłem co mogłem. Ale jak się będę opie*dalał to nie fajnie dlatego to będzie mój motywator! ![]() RE: Dziennik PPA- HuskD - Sh4ker - 06-04-2014 19:58 Powodzenia ![]() ![]() |