![]() |
Dziennik Pracy - Szaman1644 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Szaman1644 (/Temat-Dziennik-Pracy-Szaman1644-71573) |
RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 20-11-2013 08:05 Na razie nic ciekawego się nie wydarzyło. Przez te kilka dni zarobiłem tylko 75 zł i straciłem bonus na STS. Coraz mniej poświęcam czasu i taki jest tego wynik. Co do STS to po prostu pewnie za małe umiejętności przeskodziły, ale miałem też niezłe wygrane z bonusu póki go nie przegrałem. Zabieramy się teraz za depozyt i zobaczymy jak będzie. Pod koniec dnia pokażę zestawienie zarobków. Może coś wpadnie ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 20-11-2013 21:24 Tak jak pisałem. Dzisiaj przez te kilka dni zarobiłem tylko 75 zł. Dziś obstawiłem 2 kuponiki. 1 ze swoimi typami, drugi z typami od mareczek. Mam nadzieję, że się uda ![]() CEL: 1500 zł
![]() Zarobione w Listopadzie: 246,12 zł RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 21-11-2013 12:16 Mała wygrana, ale wreszcie przegrałem pasmo porażek. Teraz liczę na same +++. Dziś zapewne też postawię, ale jeszcze nie wiem. RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 23-11-2013 10:53 No cóż. Świetnie jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 23-03-2014 16:36 DZIEŃ 1
Wracam do prowadzenia ponownego swojego dziennika. A więc tak na czym będę zarabiał? Aktualnie powracam do PPA, ponieważ do tej pory leciałem na automacie, ale zarobki spadły prawie do 0 i muszę to naprawić. Biorę się teraz za PPA na poważnie, a nie tak jak wcześniej ![]() ![]() Metoda zarobku: PPA - HighCash Co dzisiaj udało mi się zrobić?
- wstawiłem 2 nowe nisze na bloga - wstawiłem 1 filmik na YT - promowałem 1 filmik, który wstawiłem wczoraj ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 24-03-2014 20:02 DZIEŃ 2
No dziś dość kiepsko. Mały ruch na stronie i tylko jedno pobranie ![]() ![]() Metoda zarobku: PPA - HighCash
Co dzisiaj udało mi się zrobić?
- wstawiłem 3 nowe nisze na bloga - wstawiłem 1 filmik na YT - uporządkowałem sprawę z komentarzami na stronce, bo był syf - usunąłem 1 niszę(az.pl doczepiło się niestety i musiałem wykasować) ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 25-03-2014 19:50 DZIEŃ 3
Już coraz bliżej celu. Mam nadzieję, że uda mi się go zrealizować. Niestety nie miałem dziś dużo czasu, bo jestem wyczerpany po treningu i nie dałem rady zrobić dużo. Ale zarobki z dziś nie są takie złe. Zaczynam także zarobek na FireSub - zobaczym co z tego wyjdzie. Metoda zarobku: PPA - HighCash
Co dzisiaj udało mi się zrobić?
- wstawiłem 2 nowe nisze na bloga - wypromowałem nieźle 4 filmiki na YT - pozyskałem konto FB(do FireSuba) Zarobione dzisiaj 3,5 zł tylko, ale to była próba, a po drugie więcej bym nie zarobił, bo mi konto zbanowali. Jutro zabieram się do pracy, bo mam nowe konto i patent, aby nie dostać bana, więc trzymajcie kciuki. Cel z FireSub to uzyskać te 100 zł do końca miesiąca ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 26-03-2014 22:06 DZIEŃ 4
Dzisiaj niestety PPA nie przyniosło mi zysku ani centa. Jednak cały czas wierzę, że uda się zrealizować cel do końca miesiąca. Zarobek się zwiększył w stosunku do poprzedniego dnia, ponieważ późnym wieczorem wczoraj jeszcze wpadł lead, którego wczoraj nie wpisałem w dzienniku, a więc do celu zostało niecałe 8$ i aż 4 dni. Trzymajcie kciuki Metoda zarobku: PPA - HighCash
Subskrypcja - FireSub Co dzisiaj udało mi się zrobić?
- wstawiłem 2 nowe nisze na bloga - kontynuacja promocji 4 filmików na YT(dość dużo dziś dodałem wyświetleń, więc mam nadzieję, że na dniach skoczą w górę) - na jutro już mam przygotowane 2 dość porządne nisze - przygotowałem także 1 filmik na YT - co do FireSuba to dziś konto przetrwało cały dzień(konto FB) i jutro z rana postaram się rozpracować odblokowanie go(już kilka razy to robiłem, więc mam nadzieje, że sie uda) ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - rasiak221 - 26-03-2014 22:34 już jest blisko! myslę, że cel osiąniesz spokojnie, został weekend przecież ![]() RE: Dziennik Pracy - Szaman1644 - Szaman1644 - 01-04-2014 21:58 DZIEŃ 1
Dzisiaj 1 dzień nowego miesiąca. Tamten miesiąc niestety nie wyszedł, ale cały czas pracowałem do końca tyle ile mogłem. Nie udało się zrealizować celu, ale na pewno nie było aż tak źle. W tym miesiącu mamy cel 150$ z PPA i 300 zł z FireSub(muszę pozyskać nowe konta na FB). Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc na FS to proszę o wiadomość w temacie lub na priv. Do tej pory zarobiłem tam 21 zł tylko.
Metoda zarobku: PPA - HighCash Subskrypcja - FireSub Co dzisiaj udało mi się zrobić?
- wstawiłem chat na bloga, co przełoży się na pewno na większą konwersję, ponieważ blog wygląda teraz bardziej profesjonalnie - szukam innych bajerów do bloga, które poprawiłyby konwersję ![]() |