![]() |
VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-07-2013 00:04 Ale chyba trzeba podać jakiś aktualny e-mail? Tak jest na kompie. Na tel. jeszcze nie sprawdzałem. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Nowky - 07-07-2013 00:11 (07-07-2013 00:04)vankosiara napisał(a): Ale chyba trzeba podać jakiś aktualny e-mail? Tak jest na kompie. Na tel. jeszcze nie sprawdzałem.Nie nie musisz. Tylko opcjonalnie. To gdzie ty te konta zakładałeś? ;p RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-07-2013 00:21 Rly opcjonalnie ![]() Japier*ole, jaki wstyd.. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Gregory - 08-07-2013 12:50 Tak, ew. podajesz jakiś w domenie yopmail.com, nikt nie ma prawa się przyczepić. jbc. to możesz w każdej chwili sprawdzić ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 08-07-2013 21:48 Rozdział 2
Dzień Siódmy-Ósmy: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be oraz enchancieviews ■ Zrobienie dwóch hacków ■ Zrobienie dwóch filmów i obrobienie ich w Camtasia Studio 8 ■ Dodanie dwóch postów na w/w hacków na blogu ■ Dodanie dwóch filmów na YT na jedno konto na w/w hacki ■ Promowanie filmów (każdy dostał po 50łapek, 500wyświetleń). Na razie brak komentarzy. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.87 Wczoraj prawie nic nie robiłem. Wczoraj zrobiłem sobie jednodniowy urlop. Dzisiaj o dziwo wszystkie te rzeczy w jakieś 1,5h-2h. Wpadłem w jakiś taki trans i wszystko szybko szło ![]() Dzisiaj krótko bo jestem cholernie śpiący. Dobranoc ![]() Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 08-07-2013 22:38 Dobranoc ![]() ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 09-07-2013 14:54 Ma ktoś jakąś fajną paczkę komentarzy? Bo najlepiej dodawać custom comments z enchanceviews a wiecie, że jestem leniem to nie chcę mi się wymyślać i pisać 100 różnych komentarzy ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - roniartur - 09-07-2013 15:30 Tam jest max 50 ![]() http://hostuje.net/file.php?id=f16a62df8ff9b5d0285f88f88147731d# ![]() Od kogoś z forum są. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 10-07-2013 21:28 Rozdział 2
Dzień Dziewiąty-Dziesiąty: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be oraz enchancieviews ■ Zrobienie jednego hacka ■ Nagrania filmu oraz obrobienie go w Camtasia Studio 8 ■ Dodanie jednego posta na blogu ■ Dodanie jednego filmu na YouTube ■ Promowanie filmów (nowego oraz dwóch pozostałych. Nowy dostał 500wyś 30łapek oraz jak na razie 3 komentarze. Stare filmy dostały po 15 komentarzy, parę łapek oraz 300-400 wyświetleń. ■ Dodanie dwóch ładnie wyglądających bajerów na blogu mające na celu trochę zwiększyć wiarygodność. ■ Zmiana starych obrazków z slidera na nowe nisze ■ Trochę zabawy z szablonem lecz na marne. Nie wie ktoś przypadkiem, gdzie mogę znaleźć w kodzie reklamy twórcy szablonu, które są w stopce na dole? Planuje je usunąć lecz przeszukałem cały index.php i nie znalazłem. Kod: Today's download earnings $1.91 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $5.78 Wczoraj porobiłem parę rzeczy, mało istotnych. Nie miałem siły. Dzisiaj pobawiłem się z szablonem i wyglądem bloga. Fajnie, wpadły 3 leady z czego 2 z nich to ta sama osoba, która dwa razy pobrała link. Filmy, które wrzuciłem na YouTube dwa dni temu już są na drugiej stronie pod głównym słowem kluczowym. Jest całkiem całkiem ![]() Myślałem, że YouTube to sposób, który odszedł do lamusa jednak nadal się sprawdza ![]() Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 11-07-2013 22:22 Rozdział 2
Dzień Jedenasty: PPA ■ Zdobywanie punktów na addmefast, SYV, view2be oraz enchancieviews ■ Zrobienie jednego hacka ■ Nagrania filmu oraz obrobienie go w Camtasia Studio 8 ■ Dodanie jednego posta na blogu ■ Dodanie jednego filmu na YouTube ■ Promowanie filmów (nowego oraz trzech pozostałych. Nowy dostał 500wyś 30łapek oraz 6 komentarzy. Stare filmy dostały po 3 komentarzy, parę łapek oraz 200-300 wyświetleń). ■ Zmiana szablonu na ładniejszy aczkolwiek bardziej skomplikowany w edytowaniu Nie wie ktoś przypadkiem, gdzie mogę znaleźć w kodzie reklamy twórcy szablonu, które są w stopce na dole? Planuje je usunąć lecz przeszukałem cały index.php i nie znalazłem. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $1.91 Kod: Month's total earnings $5.78 Rekord klików oraz UU a leadów 0 ![]() Kod: megadown.us 0/37 (0.00%) UU na godzinę 23:18 miałem : 62 Przepraszam, ale muszę się zmywać i nie mam czasu się rozpisać ![]() Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. |