![]() |
Nowy biznes HourlyRevShare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy biznes HourlyRevShare (/Temat-Nowy-biznes-HourlyRevShare-63927) |
RE: Nowy biznes HourlyRevShare - tomazzi - 29-05-2013 15:43 (29-05-2013 15:22)kleomenes napisał(a): Co do webinarów to nie wiem dla czego ale przypominają mi się marsze NSDAP, gdzie na celu miały pokazanie siły i tego jacy są zajefajni jeszcze niech Gebelsa reaktywują by propagandę dobrze siał i gra orkiestra pełną parą ![]() ![]() kleo jacy ludzie przeca tera kruca bomba automat wypłaty realizuje, tylko sądząc po ilości i tym jak wybiórczo idą realizacje to jest automat ludzkich rąk na 99% moim osobistym zdaniem i zależy czy się wyśpi i ma siły to w jeden dzień idzie szybciej i więcej wypłat, a w inny w związku z przemęczeniem idzie wolniej i mnie, dzisiaj np ani 1 nie zrealizowały ręce automatu ![]() RE: Nowy biznes HourlyRevShare - kleomenes - 29-05-2013 15:54 "Reaktywacja Goebbelsa" ![]() Cóż, ja jak i ty możemy czekać spokojnie na rozwój wydarzeń bo wkład + zysk został wypłacony, trochę gorzej ma się to w przypadku tych, którzy nie zdążyli. Szkoda bo program na początku miał niezły potencjał i jeśli ktoś wszedł odpowiednio wcześnie i ze sporą gotówką to zebrał niezłe żniwo. Bardzo dobrze, że załapałem się pod ciebie jak HRS jeszcze płacił w miarę regularnie ![]() RE: Nowy biznes HourlyRevShare - tomazzi - 29-05-2013 16:00 (29-05-2013 15:54)kleomenes napisał(a): "Reaktywacja Goebbelsa" napływ $ mają stały bo i polaczków nie brak co inwestują dalej bo Nastałek bajki opowiada o biznesie na lata, za granicą też nie brak inwestujących nowych więc napływ $ z tego co obserwuję mają stały i rosnący i jeśli gdziekolwiek nimi obracają to kasa robi kasę jedyny problem to czas realizacji wypłat, mnie tam nie zaboli strata jeśli by nie wypłacili nawet jak bym na plusie nie był ![]() RE: Nowy biznes HourlyRevShare - kleomenes - 29-05-2013 16:05 Trochę dziwne, że ludzie decydują się na nowe inwestycje tam biorąc pod uwagę obecną sytuację. Mnie nie musiałeś długo przekonywać do inwestycji ale i sytuacja wtedy była inna. Co ma być to będzie. RE: Nowy biznes HourlyRevShare - tomazzi - 29-05-2013 16:12 (29-05-2013 16:05)kleomenes napisał(a): Trochę dziwne, że ludzie decydują się na nowe inwestycje tam biorąc pod uwagę obecną sytuację. Mnie nie musiałeś długo przekonywać do inwestycji ale i sytuacja wtedy była inna. Co ma być to będzie. a jak jest w scamie profitcliking ? i tam ludzie dalej kasę wpłacają a porównanie sytuacji scamu pc a tutaj to tak jak dawida z goliatem i gdzie się nie ruszysz tam reklama pc "inwestuj, zarabiaj, wypłacaj" itp itd i nie brak takich co w scam wpłacają a potem patrzą za 10 gr za 1$ sprzedać na i-transfer by cokolwiek odzyskać z tego co utopili w scam RE: Nowy biznes HourlyRevShare - ciekma - 07-06-2013 14:37 Wczoraj dostałem wypłatę z 30.05 ![]() [attachment=1885] RE: Nowy biznes HourlyRevShare - tomazzi - 07-06-2013 15:20 graty ciekma to fakt płacą i taka mieszanka realizacji, że szok ja jeszcze z 22 maja nie dostałem mam pending, z tygodnia później podobnie ![]() RE: Nowy biznes HourlyRevShare - swawolny_senior - 07-06-2013 15:40 również z 22 maja mam wypłatę Pending coś długo realizują, zamiast czas czekania spadać to się wydłuża z każdym nowym tygodniem zleconej wypłaty RE: Nowy biznes HourlyRevShare - malwinski - 10-06-2013 11:47 ja tez jeszcze nie dostałem wypłaty z 22 maja masakra wszystko upada RE: Nowy biznes HourlyRevShare - kleomenes - 14-06-2013 10:55 Dziś rano zauważyłem niespodziankę ![]() ![]() |