Problem z nieuczciwym gościem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z nieuczciwym gościem (/Temat-Problem-z-nieuczciwym-gosciem-63687) |
RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 30-01-2013 17:19 ja sie zastrzeze ten watek, to wam wiecej taki rzeczy pokażę xD RE: Problem z nieuczciwym gościem - daniel42na - 30-01-2013 17:22 Patent na fryzjera: Przychodzisz do fryzjera, czekasz aż cię ostrzygnie, mówisz, że się nie podoba i nie płacisz. włala Patent na paragon: Wchodzisz do sklepu, kupujesz drogi produkt, wychodzisz.. wchoszisz ponownie i wychodzisz z tym samym za darmo. W razie czego pokazujesz ochronie paragon. włala Patent na zniżki: Zamawiasz plastik przypominający legitymacje studencką - koszt 20 zł zamawiasz pieczątke - koszt 12 zł jezdzisz za pół ceny włala To mówi wam żyd nadczłowiek daniel, wysyłajcie mi pieniądze. RE: Problem z nieuczciwym gościem - surfer0700 - 30-01-2013 17:23 Zgłosiłem do "obsługi", zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja podałbym numer i inne ciekawe szczegóły jak wątek będzie zastrzeżony. RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 30-01-2013 17:25 i widzicie na tym to wlasnie polega, z tym ze ten studencik z tego fanpaga nawet głowa nie potrafi ruszyc;] RE: Problem z nieuczciwym gościem - tomazzi - 30-01-2013 17:33 (30-01-2013 17:22)daniel42na napisał(a): Patent na paragon:daniel może nie uwierzysz ale nie wymyśliłeś nic innowacyjnego którego by polacy nie wcielali w życie ... mieszkałem kilka lat w chicago, na początku mieszkaliśmy w kilka osób w mieszkaniu wynajętym przez firmę w której pracowaliśmy i wspólokatorzy by nie wydawać za dużo $ i jak najwięcej wysyłać do kraju rodzinie właśnie tak żyli : zakupy w hipermarkecie - zakup po 1 produkcie, jest paragon - powrót do sklepu i wyjazd na ten sam paragon dokładnie z tymi samymi rzeczami - kilka kursów, wydatki na jedzenie nie odczuwalne dla nich - jak zaoszczędzić prąd na pranie, wydatki na proszek czy pralnie bardzo popularne : wchodzisz do szmateksu w jednych ciuchach, wychodzisz w innych i tak codziennie jak oskubać opiekę społeczną by ci dołożyli, podwyższyli czy nie zabrali - co droższego na zapowiedzianą kontrolę wynosisz do sąsiada za 20% z tego co otrzymasz z miłą chęcią przechowa ci na czas kontroli, odda jak dostanie kasę RE: Problem z nieuczciwym gościem - daniel42na - 30-01-2013 17:38 To była czysta ironia a patent na paragon wielokrotnie przerabiałem w markecie jak pracowałem w ochronie RE: Problem z nieuczciwym gościem - miniek9090 - 30-01-2013 17:41 Cytat:Dziś dzień mogę zaliczyć udanych ponieważ nie no to mnie rozwaliło doszczętnie.. poczytam wieczorkiem wszystkie jego bajeczki to może mi się humor poprawi Napisał już chyba 1000 postów typu " Dziś dzień mogę zaliczyć udanych ponieważ " i na każdym zarabia 10-13 tysięcy . Student niedługo będzie miliarderem , ale chyba tylko w snach RE: Problem z nieuczciwym gościem - viper_vaga - 06-02-2013 23:59 (30-01-2013 17:22)daniel42na napisał(a): Patent na fryzjera:Patent na paragon, znam lepszy ale nie będe wypowiadał się jak ten gimbus ktory na sile proboje coś uskuteczniać w dodatku mało śmieszne RE: Problem z nieuczciwym gościem - Mksuzi - 07-02-2013 00:43 Sposób na takiego typa jest jeden. Trolowanie! Polecam obejrzenie tego filmu - wykończyli nie jednego guru. http://www.filmweb.pl/film/Anonymous.+Historia+haktywizmu-2012-655291 Oczywiście trolling może wiązać się z problemami z policją, ale najpierw musieliby kogokolwiek wykryć. Do rzeczy: Potrzebne są dokładne dane typa. Imie nazwisko, adres a przede wszystkim numer telefonu. 1. Po co dzwonić do niego samemu jak w tym czasie może to zrobić 1000 innych nieświadomych osób? Wstawia się z 500 ogłoszeń do neta coś w stylu "Oddam za darmo szczeniaki york, odrobaczone, zaszczepione. Kontakt wyłącznie przez Tel: 700 880 774" Możecie wierzyć albo nie, ale jeśli wstawi się to w dobre miejsca - telefon jego nie odetchnie. Generalnie może numer zmienić i ma spokój, ale jeśli ma na abonament albo mixa ? 2. Zamawianie pizzy pod jego adres, codziennie ze 20, a jak jest z Krakowa to i więcej. 3. Najgorszym skurwysyństwem, ale zarazem najskuteczniejszym jest kupno na jego dane masy małych produktów z różnych sklepów internetowych. Ale jak zdjąć jego fanpage ... Na to nie mam pomysłu - ale na pewno jakoś jest to możliwe. RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 07-02-2013 00:50 to ma służyc tylko ostrzegawczo i informacyjnie dla innych , bez robienia sobie nieprzyjemnosci ewentualnych . |