![]() |
Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? (/Temat-Nowa-Funkcja-na-Lockerz-Sklep-5493) |
RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - lonek - 25-04-2010 11:39 Weźcie pod uwagę, że lockerz sprowadza te nagrody w kontenerach po ileś tam sztuk i wychodzi ich to naprawdę niewiele, zatem ze sprzedaży towarów ze zniżką wyjdą najmarniej na zero, a myślę, że np. w takim środowisku Amerykanów nawet zarobią na tym. Ciekawi mnie, czy będzie opcja zapłaty paypalem, wtedy można byłoby zbierać ptz aby na restocku wygrać paypala i nim płacić, w końcu to też pieniądz. Pozdrawiam RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - aga13164 - 25-04-2010 12:13 czekam na sklep. ![]() RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Magnus - 26-04-2010 19:15 Każdy czeka ![]() ![]() RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - gary126 - 26-04-2010 19:38 (25-04-2010 11:39)lonek napisał(a): Weźcie pod uwagę, że lockerz sprowadza te nagrody w kontenerach po ileś tam sztuk i wychodzi ich to naprawdę niewiele, zatem ze sprzedaży towarów ze zniżką wyjdą najmarniej na zero, a myślę, że np. w takim środowisku Amerykanów nawet zarobią na tym. Ciekawi mnie, czy będzie opcja zapłaty paypalem, wtedy można byłoby zbierać ptz aby na restocku wygrać paypala i nim płacić, w końcu to też pieniądz. Ja się nie dziwie jak to są jakieś odrzuty z Usa ze wszystkich sklepów w ich stanie ![]() RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Damian` - 29-04-2010 21:10 Mam pytanie pisało lockerz kiedy będzie ten sklep bo nie wiem czy zbierać PTZ za filmiki teraz czy czekać jeszcze trochę. To wiadomo kiedy mniej więcej będzie sklep dla wszystkich? RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - lonek - 29-04-2010 22:23 Nie wiadomo kiedy będzie. Jakie odrzuty? Nic z tych rzeczy, a jak już to zwroty! Ale moim zdaniem na sklepie będą wisieć jakieś koszulki i tego typu pierdoły i raz na jakiś czas dadzą coś lepszego to szybko ludzie to zabiorą ![]() RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Rykos - 01-05-2010 11:32 no i ciekawe ciekawe :/ RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Fezu - 01-05-2010 13:26 Myślę że nowa forma zdobywania punktów zostanie dzisiaj dodana xd RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Kalis - 07-05-2010 18:45 o fajnie przydadzą się RE: Nowa Funkcja na Lockerz! Sklep?? - Tidus - 08-05-2010 08:15 Nowa funkcja moim zdaniem zostanie dodana za 4 tyg ![]() |