WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com (/Temat-WSTRZYMAC-SIE-Z-INWESTYCJAMI-ZE-WZGLEDU-NA-PROBLEM-Z-WYPLATAMI-HIT-Oilgrowing-com-53594) |
RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Meleks - 03-06-2012 13:17 No to mam teraz dylemat bo chciałem na początek z małą sumą wejść ale skoro płacą to może zaszaleje i wrzucę ze 100$:)Tylko że ja jestem całkowitym nowicjuszem w dziedzinie inwestycji internetowych,praktycznie dopiero od kilku dni sie interesuje tym tematem.Nie mam konta na żadnym LR,Payza ani nigdzie indziej.Pieniądze które chciałbym zainwestować mam na polskim koncie Inteligo. Czy jakiś dobry człowiek poinstruuje mnie tutaj albo na priv jak te pieniądze z polskiego konta przenieść do tego Oilgrowning a potem jak je wypłacić?Wiem że to pytanie wyda Wam sie śmieszne bo siedzicie w tym od dawna no ale ja jestem całkowitym debiutantem,nawet w sprawach Payza,LR itd:)Czekam na jakieś instrukcje tutaj albo na priv,mam nadzieję że ktoś pomoże RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - fame_empathy - 03-06-2012 14:55 zapisalbym sie z linka ale jak to wyglada z tym wplacaniem??maja pp albo ap?? RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Meleks - 03-06-2012 19:55 Czy to są te monitory o których mówicie gdzie sie sprawdza czy dany program płaci?Link: http://www.allhyipmonitors.com/details/oilgrowing.com?final=1 Na niektórych jest zaznaczone że nie płacą.Czy to dlatego że np. wypłata jeszcze nie dotarła czy mogą być jakieś inne tego przyczyny?Prosiłbym też żeby osoby które zainwestowały w plany wielodniowe napisały czy otrzymały swoje pieniądze.Inwestycja pieniędzy w ten program to będzie moja pierwsza inwestycja tego rodzaju w ogóle dlatego chce sie do końca upewnić czy naprawdę w to wchodzić RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - ComboThe - 03-06-2012 20:12 Ja bym się wstrzymał z tym programem, jest wiele innych które nie mają żadnych kłopotów RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Meleks - 03-06-2012 21:30 Na forum Lockerz ludzie piszą że program kasę wypłaca a jedyne problemy to zmiany czasu trwania planów inwestycyjnych.No dobra,chyba jednak pare groszy testowo mogę tam wrzucić RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 03-06-2012 22:08 (03-06-2012 19:55)Meleks napisał(a): Czy to są te monitory o których mówicie gdzie sie sprawdza czy dany program płaci?Link: znam wiele przypadków, że na monitorach hyip ma status scam a mija się to z prawdą bo płaci znaną już ogólnie metodą jest sprzedaż statusów na monitorach czyli np konkurencja zapłaci monitorowi by danym hyip chociaż płacącym ustawić status scam a ich ( i w wielu przypadkach będących scamem) ustawić status płaci by do nich przyciągnąć inwestorów niestety monitory z tego powodu stają się coraz mniej wiarygodnym źródłem informacji o hyip czy płacą czy są scamem na tą chwilę z mojej posiadanej wiedzy hyip płaci cały czas bez jakichkolwiek problemów RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - nowakos91 - 03-06-2012 22:21 Ja się zastanawiam nad jednym planem ale nie wiem czy nie utopie tutaj kasy ;/ 800% after 14 days (Principal Return) Plan Spent Amount ($) Profit (%) Plan 1 $20 - $200 800.00 RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 03-06-2012 22:51 ja już reinwestuję w ten plan na razie jeszcze swojego wkładu nie wypłacałem dopiero teraz po zakończonej za kilkanaście dni reinwestycji wypłacę wkład własny, wraz z 50% zysków z procentów każdy musi sam zdecydować, czy inwestuje czy nie inwestuje tutaj indywidualna decyzja musi nastąpić u każdego RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - nowakos91 - 03-06-2012 23:06 Ale ja jestem "AS" dopiero teraz spojrzałem że ten plan będzie trwać nie 14 a 30 dni ;/ a do tego myślałem że można codziennie wypłacić coś RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 04-06-2012 06:28 Jak to 30 dni? Ten plan na 800% ma trwać 30 dni? Gdzie masz to napisane? O_o No właśnie coś jest nie tak bo dalej nie naliczyli mi jeszcze odsetek... o co tutaj chodzi? |