Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FanDealer + DOWOD WYPLATY - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: FanDealer + DOWOD WYPLATY (/Temat-FanDealer-DOWOD-WYPLATY-51043)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - Raydetth - 06-05-2012 13:43

jestem na tym chyba 1,5 tygodnia a dopiero 1,02 euro

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - twardy - 08-06-2012 09:18

dzisiaj druga wyplatka doszla Big Grin

jakby ktos chcial, zapraszam z refa Tongue

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - twardy - 02-08-2012 19:59

dzisiaj zlecilem wyplate... odrzucili...bo nie ma prawdziwego zdjecia w profilu facebookowym, ciekawe po 2 poprzednie wyplaty dostalem bez problemu

rozwiazanie powyzszego problemu to... zmiana danych na prawdziwe (skad oni wiedza, czy dane w profilu sa nieprawdziwe?) + przyslanie im skanu dowodu tozsamosci Big Grin

napisalem do nich maila, dyplomatycznie kazalem sie im pierdolic, dostalem copy/paste ze mam przyslac im skan dowodu tozsamosciTongue

wiec ogolnie NIE POLECAM, chociaz to jeden z lepszych systemow tego typu w necie

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - timek41 - 22-11-2012 17:56

Witam ,

Chciałbym przedstawić serwis http://www.fandealer.net/. Strona niemiecka. Możliwość tłumaczenia na język angielski.
Serwis działa już kilka lat dokładnie nie wiem ile ale ma już ponad 50 tys. użytkowników. Póki co zarobiłem na niej 9,53 euro (było ponad 10 ale prowizja zjadła jakieś 0,5 za przelew). Na wypłatę zbierałem 2 tygodnie. Dowód na dole postu.

REFLINK W MOJEJ SYGNATURZE DLA CHĘTNYCH

Sposoby zarobku:

• Klikanie lubię to -> Facebook
  • Oglądanie filmików -> YT
  • Śledzenie -> Twitter

Za każde z powyższych otrzymujemy 1 monetę która warta jest 0,02 Euro.

Wypłaty

Minimum wypłaty to uzbieranie 500 monet czyli 10 euro. Na konto Paypal (chyba tylko tam jest możliwość wypłaty).

Poleceni

Za każdego aktywnego poleconego otrzymuje się 5 monet (musi on zarobić przynajmniej 100 monet) + otrzymujemy 20% od jego wypłat. (przynajmniej tak zrozumiałem i od mojego poleconego znajomego póki co wpadło tylko za to, że jest aktywnym użytkownikiem).

Wymagania do wypłaty
  • Konto Facebooka musi być Twoje tzn. nie zmyślone/fałszywe. Musi posiadać zdjęcie itd.
  • Posiadać conajmniej 10 znajomych (nie jestem pewien)
  • Aby dostać wypłatę należy wysłać do nich ksero dowodu osobistego (przód tył) celem potwierdzenia tożsamości chodzi chyba o konto facebooka, z tego wynika że trzeba mieć skończone 18 lat bo inaczej nie posiadamy dowodu Big Grin
  • konto Paypal (nie jestem pewny czy na inne konta przelewają)
  • konto Twitter (póki co nic się nie pojawia do zarobku nie wiem ile min obserwujących/znajomych)

Dowód wypłaty

Wypłata zbierana ok 2 tygodnie. Z różnym stopniem zaangażowania czasowego. Po użyciu kilku sposobów czas spędzony na stronie znacznie się skrócił a i zyski wzrosły. Wypłata doszła w 24 h po zleceniu.

[Obrazek: wypatafandealer.jpg]

Podsumowanie

Dyskusja na temat ksera dowodu. Poszperałem w necie i nie wydaje mi się żeby można było jakoś wykorzystać ksero dowodu do jakiś niecnych celów oszustw. Bo zawsze trzeba pokazać oryginał dowodu a nie ksero.
Zapraszam do refa , w zamian za niego udzielę wszystkich porad itp na PW, czy Skype. Podam kilka informacji na temat szybszego zarabiania na tym serwisie oraz jak skonfigurować swoje konto Facebook tak aby znajomi nie widzieli że lubi się jakieś dziwne rzeczy i nie pojawiały się one na naszym profilu czy naszych znajomych. To tak z grubsza tyle. Cya .Smile

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - slawek1988 - 25-11-2012 14:52

Korzystam ze sposobu timka i jak dotąd uzbierałem ponad 5 euro Huh

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - timek41 - 26-11-2012 13:31

Ja już mam 2,5 euro od ostatniej wypłaty, pomału zbieram na następną Smile.
Nagrałem Video z tutorialem , dla każdego kto zapisze się u mnie udostępnię nagranie . Zapraszam do zapisów. Link w sygnaturze.

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - InvestManKlerni - 26-11-2012 22:09

Sprawdzimy : )

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - sedor - 06-12-2012 12:07

stronka przereklamowana - nie polecam
zarejestrowalem się 3 dni temu, wchodzę codziennie po kilka razy i od tego czasu miałem tylko JEDNO 'zlecenie' - oglądnięcie filmu, dzięki czemu zarobiłem 1 pkt

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - matimus - 06-12-2012 12:40

(06-12-2012 12:07)sedor napisał(a):  stronka przereklamowana - nie polecam
zarejestrowalem się 3 dni temu, wchodzę codziennie po kilka razy i od tego czasu miałem tylko JEDNO 'zlecenie' - oglądnięcie filmu, dzięki czemu zarobiłem 1 pkt
Dokładnie...

RE: FanDealer + DOWOD WYPLATY - timek41 - 06-12-2012 12:55

(06-12-2012 12:40)matimus napisał(a):  
(06-12-2012 12:07)sedor napisał(a):  stronka przereklamowana - nie polecam
Dokładnie...

Wszystko racja , tam można zarobić ale trzeba mieć sposób Wink . Niedługo kolejna wypłata , mam już 7,5 euro . Poświęcam tam raptem parę minut dziennie.