veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 14-03-2012 13:54 ja czekam na razie na wypłatę mają pojawić się do piątku zobaczymy. Narazie bana nie dostałem RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 14-03-2012 15:24 może ktoś podac jakies dobre proxy? bo zlecilem wyplate przez proxy i ban a teraz zbieram znowu 5E i jeszcze raz sprobuje RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 14-03-2012 16:32 Ja też zbierałem drugi raz i w czasie robienia ofert dostałem bana, zarejestrowałem się z refa. Więcej nie próbuje bo to nie ma sensu już :/ RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - emlo9999 - 14-03-2012 17:29 Dzisiaj jestem strasznie wkurzony na ten serwis... miałem 8 euro i dostałem bana bo nie jestem z Francji... RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 14-03-2012 18:19 U mnie jak na razie nie bana,zobaczymy jak bedą wypłaty; > RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - prymul1 - 14-03-2012 18:52 Ja przy wypłacie 5 euro także zostałem zbanowany ;/ A używałem proxy, ale pewnie dlatego ban, bo adres paypal mam polski. RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 14-03-2012 19:46 hehe ja nie mam bana, na wypłate czekam 2 dzien RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 14-03-2012 20:35 Też nie mam ale pierwszą wypłatę zlecę dopiero jutro. Jakie dane piszecie przy wypłacie PP - polskie prawdziwe czy fake france? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 14-03-2012 22:59 Pisz francuskie dane i dodaj sobie maila FR do paypal i oczywiscie wyplacaj przez proxy bo innaczej to nici z tego, chyba ze i to nie pomaga juz :/ oczywiście nie polskie lecz francuskie - sory za pomyłkę RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 15-03-2012 09:41 no dzisiaj juz czwartek więc wyłaty powinny pójść lub BAN |