![]() |
WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - przemo240 - 29-02-2012 17:39 jak myślicie jaka bd taka wypłata za 154 refy one nie tylko z pierwszego pokolenia , wiem ze tego nie bd wiedzieć ale jak obstawiacie że tak gdzieś ile ? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - petraaa - 01-03-2012 03:52 [attachment=385]Hej! ja tez mam pytanko, a mianowicie o co tu chodzi? czy to oznacza , że ten pierwszy koles tzn. Gabriel za ponad 1300 zaproszonych zarobi 400 $? http://heywazzub.blogspot.com/ RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - dawiddo - 01-03-2012 07:31 To był konkurs na najwyższą liczbe zaproszonych osób w styczniu ![]() RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 01-03-2012 10:10 (01-03-2012 07:31)dawiddo napisał(a): To był konkurs na najwyższą liczbe zaproszonych osób w styczniu zgadza się, to wyniki konkursu za styczeń. niedługo pozcnamy wyniki za luty a dziś start ostatniego miesiąca konkursu. Dodam że chodzi o pierwsze pokolenie, a nie liczbę $Factoru ogółem. Co do zwycięzcy to naprawdę świetny wynik, ale miejcie na uwadze że to w większości są doświadczeni marketerzy tzw, "starzy wyjadacze" lub po prostu ludzie którzy naprawdę uwierzyli w potęgę "my" ![]() Jest naprawdę mnóstwo sposobów na promocję swojego linka. Jeśli ktoś był na ostatnim webinarze to była o tym mowa. Już niedługo uruchomimy polskie wersje stron Wazzub, a dodatkowo oficjalną stronę Wazzub-Polska. W końcu. pozdrawiam RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - dawiddo - 01-03-2012 10:40 Po chwilowej analizie doszedłem do wniosku że zależy to głównie od rynku na jaki to kierujemy. Biorąc pod uwagę rynek amerykański (gość z 1 miejsca) to w sumie wcale się nie dziwie, mentalność amerykanów a polaków jest całkiem inna. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Nikodemsky - 01-03-2012 15:09 Nie bez powodu, w Polsce piramidy są kojarzone z przekrętami lub pieniędzmi wrzuconymi w błoto i nie jest to zwykły stereotyp tylko potwierdzona teoria, w zasadzie tego typu systemami interesują się marketingowcy albo osoby, które nie miały wcześniej z tym styczności, u nas osiągnięcie refów na poziomie 1k graniczy praktycznie z cudem... Trzeba uderzać w USA i Australię, z tym że trzeba wiedzieć niestety jak... Cytat:Z jednej strony będziesz happy bo :jednak wypłacili!", a z drugiej żal Ci d...ę ściśnie " a wystarczyło trochę bardziej się postarać....." Spędziłem nad tym tyle czasu, że dumny będę jeśli choć kilka złotych mi wypłacą... RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - petraaa - 01-03-2012 15:20 no własnie ta polska mentalnosc... ciężko ludziom uwierzyć w to ,ze ktos może im dac cos za darmo...ehh jakto chyba w jednej z prezentacji Wazzub mówili o tym ,ze jak sie powie bogatemu ,że moze zarobic kilka tys. to sie ucieszy a jak sie powie biednemu , to zamnknie Ci drzwi przed nosem! ![]() RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - przemo240 - 01-03-2012 17:05 hahaha w marcu może będe 20 nie no to są jakieś żarty chyba 1.3k ![]() RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Nikodemsky - 03-03-2012 01:53 (01-03-2012 15:20)petraaa napisał(a): no własnie ta polska mentalnosc... ciężko ludziom uwierzyć w to ,ze ktos może im dac cos za darmo...ehh jakto chyba w jednej z prezentacji Wazzub mówili o tym ,ze jak sie powie bogatemu ,że moze zarobic kilka tys. to sie ucieszy a jak sie powie biednemu , to zamnknie Ci drzwi przed nosem! tjaa to samo nie raz piszą w smsach "wygrałeś bmw" albo w emailach ze spamem gdzie książę ze wschodu chce podzielić się swoimi milionami, tylko trzeba dać namiar na swoje konto ze wszystkimi danymi ![]() ale teraz na poważnie, zauważyłem duży spadek zainteresowania wazzubem odkąd FB zamknęło ich profil, już tak bardzo nie chwalą się Alexą no i samych update'ów jest jakoś mało... fajnie byłoby gdyby przedstawili gdzieś wizualny zarys już działającego serwisu. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Dolurin - 03-03-2012 18:19 Wątpię żeby to wypaliło. Szablon strony zrobiłby prawie każdy, start miał być chyba wcześniej . Nie ma to jak łapać naiwniaków ![]() |