![]() |
|
Redemption is coming this week! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Redemption is coming this week! (/Temat-Redemption-is-coming-this-week-38104) |
RE: Redemption is coming this week! - firzen96 - 15-06-2011 15:12 Facebook (16:14): "The wait is almost over. Rack up those PTZ, because the General Redemption is coming SOON." RE: Redemption is coming this week! - juzek-1991 - 15-06-2011 15:50 No to jest szansa że będzie dziś, A to mi nie na ręke bo nie zdąże do wieczora wytrzeźwieć
RE: Redemption is coming this week! - mariio - 15-06-2011 17:52 yo tam ... Lockerz to już prawie scam wbite w resa i w cały ten portal teraz w modzie uploading
RE: Redemption is coming this week! - Avaso - 15-06-2011 18:40 juz po resie.. spooko jest 225$
RE: Redemption is coming this week! - Nayare - 15-06-2011 20:14 Nic nie sugeruje, ale nie ma nigdzie informacji, ze sie odbyl - kompletna pustka. Oczywiscie chodzi tu o oficjalne strony Lockerz. Co prawda, wiem, ze sie odbyl, ale domyslam sie, iz jeszcze czeka nas "zapowiedziany restock" (lub slynne przeprosiny ), biorac jeszcze pod uwage, ze dosc szybko zamkneli ptzplace, a hallway wtedy nie dzialal ^^
RE: Redemption is coming this week! - Tech - 15-06-2011 20:15 No dość dziwne to było. Otwierali i zamykali ptzplace co chwilę i nic nigdzie nie wspominali o restocku, a nawet w międzyczasie dali DOD. Zobaczymy jak to się potoczy, ale mam nadzieję, że wyślą nagrody. RE: Redemption is coming this week! - Nayare - 15-06-2011 20:18 (15-06-2011 20:15)Tech napisał(a): No dość dziwne to było. Otwierali i zamykali ptzplace co chwilę i nic nigdzie nie wspominali o restocku, a nawet w międzyczasie dali DOD. Zobaczymy jak to się potoczy, ale mam nadzieję, że wyślą nagrody. ... i dadza szybko kolejne uzupelnienie
RE: Redemption is coming this week! - Dominator - 15-06-2011 20:24 Brak info na hallway'u ... Liczę na duży, wielki zapowiedziany restock, a nie 4 restocki co 10 minut z resztkami ... RE: Redemption is coming this week! - Jumper002 - 15-06-2011 20:33 ja w sumie bym wolał, żeby wysłali te nagrody co dali dziś, ptz wszędzie odjęte, więc zamówienia powinny być zrealizowane RE: Redemption is coming this week! - Tech - 15-06-2011 20:55 Cytat:Redemption update: We had a technical glitch earlier today, and PTZ Place briefly went live. We will honor all legit orders that we received. To those of you who redeemed something today: Congratulations! Please note---you are not eligible to redeem in the next redemption, which could happen any time! Stay tuned here for the official announcement:-) Czyli wszystkie zamówienia się liczą! Do tego odbędzie się jeszcze jeden restock, ale jak już coś zamówiłeś to nie masz wstępu. |