![]() |
[BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu (/Temat-BID-LockerzBidHelper-by-Grze-chu-27644) |
RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - dawajrowa - 06-03-2011 19:15 Wątpię , za dużo osób już ma tego bota... RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Qwik - 07-03-2011 16:11 یہ کام کرتا ہے؟ RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - derdi - 07-03-2011 21:59 przecież bot był limitowany więc nie kupisz;] RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 07-03-2011 22:13 Kupisz, nie kupisz, dużo się zmieni w nowej wersji ![]() PS. Nie piszcie do mnie non-stop na GG, "kiedy update??", "masz nowego??" bo to odnosi skutek przeciwny do zamierzonego przez Was... ja rozumiem, że daliście kasę i chcecie działające narzędzie, ale zrozumcie, że ja też mam cierpliwość która ma jakieś granice, a po odpisaniu 100x tego samego mam dosyć całego Lockerz i tego bota... Zauważam też, że update jest "opcjonalne" więc wcale nie mam obowiązku tego robić Cytat:kupując bota, dostajesz dostęp do dodatku, oraz przyszłych aktualizacji (o ile takie będą) i instrukcję obsługi Ale na tę chwilę planuje stworzyć kolejną wersje... RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - pitfromhell - 07-03-2011 22:17 (07-03-2011 22:13)Grze_chu napisał(a): Kupisz, nie kupisz, dużo się zmieni w nowej wersji Grze_chu, najlepiej nie wchodź na gygy ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 07-03-2011 22:18 Wiesz... mam życie prywatne, znajomych, i kilka innych zajęć których podstawą jest GG ![]() Myślałem czy nie cofnąć się do poczty e-mail... ale nie chce mi się RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Twixek - 07-03-2011 22:23 Może dla tych co wypisują daj powiedź może kiedy będzie;p 3dni, 7dni, 2 tygodnie, miesiąc, rok ? ;p RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 07-03-2011 22:37 W tym tkwi problem, że ja właśnie programuje (pracuje) kiedy mam na to ochotę, uważam że kod pisany pod przymusem nadaje się do... łatania dziur w drogach. W "takich" skryptach, kod musi być dobry, trzeba dużo przemyśleć, szukać optymalnego rozwiązania problemu (tu akurat LBH jest/był wyjątkiem, bo kod był straszny i nielogiczny) itp. W tym momencie nie jest problemem sam bot, bo z tym stosunkowo szybko się uporam, ale polska mentalność... a właściwie to czego sami byliście świadkami... zero poszanowania własności intelektualnej... masakryczne jest to, że niektórzy to nawet "by Grze_chu" zmieniali na swoje... dlatego 90% pracy którą teraz muszę wykonać to zabezpieczanie RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Gumitto - 07-03-2011 22:51 (07-03-2011 22:13)Grze_chu napisał(a): Ale na tę chwilę planuje stworzyć kolejną wersje...Ha! Wiedziałem! ![]() RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - pitfromhell - 07-03-2011 23:04 Nikt nie będzie musiał płacić 2 razy... Ten kto kupił, dostanie nową wersję za free. Tak mi się wydaje, fajnie jakby Grze_chu się wypowiedział na temat kasy ![]() |