Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PŁACI] foxcash.net - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [PŁACI] foxcash.net (/Temat-PLACI-foxcash-net-21997)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- rafki - 05-07-2008 09:39

jak przywroca baze bede bardzo szczesliwy, jak nie, to bede bardzo :evil: ...

- Pawel__16 - 05-07-2008 11:49

"FoxCash nie został po raz kolejny zhakowany. Przerwa techniczna została spowodowana prawdopodobnie po nieudanej modyfikacji skryptu przez admina firmy. Błąd pojawił się w sekcji Surf Ads a co za tym idzie niemożna było go naprawić online."

Miejmy nadzieje, ze to prawda i ze ten problem zostanie szybko naprawiony ;-)

- makaj - 05-07-2008 11:59

Skąd Ty czerpiesz takie genialne informacje? Powinieneś się nauczyć, że jedyną wyznacznią prawdy i tylko prawdy jest to najlepsze forum o zarabianiu, a nie jakieś badziewne stronki :idea:
Więc nie cytuj, co "ktoś" napisał.

Cytat:yeah... it makes me sad that people try to destroy all the work made by honest people...
I'm trying to recover all the database but my last backup was a week ago... a lot of data will be lost..

by admin

- Pawel__16 - 05-07-2008 12:19

Spoko spoko ;-) he
no to ztrona zostala zhackowana chyba juz nie pierwszy raz

- Pogrebniak - 07-07-2008 06:33

strona już działa ale niech ją szlak :cry:

zamiast 26$ mam na koncie 4$ i wypłata na którą czekam ponad miesiąc została usunięta, by to ... :cry:

wątpię by admin to przywrócił :-|

- Sniechu - 07-07-2008 06:57

Ktoś usunął mi konto na foxcash! Próbuje się zalogować i piszę invalid username. Jak chcę przypomnieć hasło i wpisuje maila to pisze, że nie ma kontsa zarejestrowanego na tego maila! Jak myślicie co zrobić?!

- Pogrebniak - 07-07-2008 07:02

napisz na forum lub PW do admina, ale wątpię czy coś to da :-|

- Sniechu - 07-07-2008 07:05

Spoko, napisałem na forum, ale tam tyle ludzi pisze, że rzeczywiście wątpie w admina czy to zrobi :->. Ja tam klikałem w refbacku u Jeremanu i miałem 190 klików, więc już blisko wypłaty refbacku było :idea:

- kactuzz - 07-07-2008 07:14

O lol, miałem ze 30 refów - mam 7, miałem ze 30$ - mam 6$, na dodatek na forumw idze, że płacą i premium i standard z dzisiaj? :-?
żal

Ale i tak nie spodziewałem się po tej firmie nic lepszego Tongue

- imatix - 07-07-2008 07:21

...... Ja konta w ogóle nie mam.
Jakiegos Rollerbacka bazy danych mieli czy co.