[SCAM] Earn.nu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] Earn.nu (/Temat-SCAM-Earn-nu-21437) |
- RedBull - 08-09-2008 23:30 Oklaski dla Makaja :-) - PowerTao - 15-09-2008 19:22 "Reason given for ban: If you don't like us, you don't have to be with us. Go yell at another site for turning into a scam, which earn.nu is not a scam... Permanently banned." - Sniechu - 15-09-2008 19:24 PowerTao, no to ładnie sobie nagrabiłeś... Co takiego pisałeś, że Ci bana dali? Ja bym tak tej firmy nie skreślał od razu, bo premium rzeczywiście dostają "Instant Payments" :-P - PowerTao - 15-09-2008 19:27 RedBull napisał(a):Ja jestem premium od 2 miesięcy i nie dostałem żadnej wypłaty... Ja jestem premium... Mój nick to RedBull. Zostałem zablokowany, ale niesłusznie. (chodzi o te forum) Wyjaśniam, Adminowi, ze do to pomyłka, jutro dojadą dowody :-). A co do Earn.nu, to poszedłem za głosem Makaja i napisałem troszkę o tym, ze Earn.nu to Scam. Oczywiscie na ich forum. Wysłałem równiez wiadomosci na pw do ludzi, [SCAM] Earn.nu - Hybrid1990 - 04-01-2020 21:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |