![]() |
[Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! (/Temat-Zamkniety-Zostan-czlonkiem-EKIPY-Zarabiam-com-1837) |
RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Miu - 02-07-2010 18:14 Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na rangę tłumacza. Na forum jestem od niedawna bo od 1 kwietnia,ale od tego czasu rozgościłem się tutaj i czuję się jak w domu ![]() ![]() ![]() Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - pespe - 02-07-2010 18:59 Witam ;] Chciał bym zgłosić się na tutora ;p Więc tak ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na pozytywne rozpatrzenie zgłoszenia... dziekuje PeSpE RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Burned - 11-07-2010 00:35 Witam chciałbym zgłośc moją kandydature na rangę Tutora. Mam trochę postów, wiadomo że częsc to off-topic i takie podobne jednak dużo postów są z działów "News", "Ogólnie o Lockerz" czy "Pytania dotyczące Lockerz.com" i nie są to odpowiedzi krótke czy bezsensowne jednak wyczerpujące. Moja wiedza o lockerz jest dośc duża i staram się byc z wszystkim na bieżąco. Lubie spędzac czas pisząc na SB przy okazji pomagając w sprawach lockerz czy znalezieniu czegoś na forum, taka forma pomocy mi odpowiada przy okazji pomagając w wątkach, pisząc posty. Pozdrawiam Burned RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Lubelak - 11-07-2010 10:33 Witam Chciał bym zgłosić się na tutora/vip-a/moda Jestem na forum już długo.Myślę, że nadaje się na tą/e range ,ponieważ lubię pomagać innym i da się ze mną dogadać Udzielam się na forum mam 375 postów ,ale to się nie liczy Bardzo nie lubię off-topu,odkopu,spamu wszystkie takie rzeczy zgłaszam. Czekam na Odpowiedz RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Admin - 11-07-2010 11:46 Burned zostaje nowym tutorem. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Czarny767 - 11-07-2010 18:42 Cześć,chciałbym złożyć swoje " podanie " na tutora. Jestem na forum już dosyć długo,często się udzielam , nie piszę postów typu " gz " , "lol" , " ale fajne " itp. Swoje zdania formułuje jak najlepiej,nie mam problemów z ortografią czy stylistyką. Bardzo lubię pomagać,jak coś wiem,to aż się chcę pomóc. Tak więc,czekam na rozpatrzenie. Pozdrawiam! RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Czarny767 - 14-07-2010 09:48 (11-07-2010 18:42)Czarny767 napisał(a): Cześć,chciałbym złożyć swoje " podanie " na tutora. Odświeżam ! RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Lookso - 22-07-2010 16:02 (19-05-2010 12:03)Admin napisał(a): Prosiłbym wszystkich o wstrzymanie się z odświeżaniem zawsze przy wyborze tutora przeglądam wszystkie propozycj od początku Czarny767! Dla przypomnienia zacytowałem słowa admina ![]() RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - MeTonaTOR - 26-08-2010 14:11 Siemka, jestem na forum od ponad pol roku, konto na lockerz mam juz ponad rok. Chcialbym kandydowac na range tutora. Poniewaz duzo pomagam, pisze malo postow [specjalnie zeby niespamowac i nie pisac glupot], pisze poprawnie po polsku. znam 2 jezyki [Wloski i Angielski, o Polskim niewspominam]. Jedyny moj blad to ten ze niepisze polskimi znakami ortograficznymi [ą, ę, ó, ł, ż, ź, ć, ń, ś] RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Satan - 26-08-2010 14:27 Ave ! Chciałbym opowiedzieć wam pewną historię : Historia o Satanie który złożył podanie na tutora. "Pewnego deszczowego popołudnia w Szczecinie, pewien VIP LFE postanowił złożyć podanie na tutora. Siadł do komputera, odpalił Mozajle Frewoks i nawet nie otwierał zarabiam.com ! On miał je ustawione jako stronę startową ! To był dowód jego przywiązania na LFE. Wszedł w dział "Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące zarabiam.com" a następnie w temat "Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com !". Przejrzał kilka stron z podaniami i zaczął pisać posta - "Chciałbym być tutorem na naszym kochanym forum :*. Mam 531 postów oraz 123 punktów reputacji. Pracowałem ciężko na na 116% aktywności. Spędziłem online na naszym forum ponad miesiąc. Zawszę piszę rozwinięte posty. Znam się trochę na ortografii. Ogarniam Lockerz. Jestem bywalcem na TS'ie." Napisał tego posta i zaczął czekać na odpowiedź". I to koniec mojej części do opowiedzenia. Resztę tej historii stworzy Banan. Pochwalony... |