CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Giełdy Kryptowalut (/Forum-Gieldy-Kryptowalut-461) +--- Wątek: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! (/Temat-CoinSmart-Zdobywaj-darmowe-BTC-dzieki-quizom-171651) |
RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - dexter2 - 05-12-2021 12:18 Też się zapisałem było trochę Problemów ale Kyc zatwierdzony. Dostać się na chat na żywo to tragedia. Ale pewnie dlatego że takie zainteresowanie tematem jest. RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - CoTuSieRobi - 05-12-2021 12:31 (04-12-2021 16:43)chincyk napisał(a): A odpowiedzi do: Ma ktos odpowiedzi do tego? RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - XvAK - 05-12-2021 12:50 (05-12-2021 12:31)CoTuSieRobi napisał(a): Ma ktos odpowiedzi do tego? Three Simple Japanese Candlestick Patterns To Use Right Now Which of these patterns include the least amount of candlesticks? Prawidłowa odpowiedź: Bearish engulfing Which of the following shows that bearish trend is reversing to bullish? Prawidłowa odpowiedź: Morning star The ETH/USD chart formed the three black crows at the top of an uptrend. What does this signify? Prawidłowa odpowiedź: Start of a bearish trend What Is USDC? The Stablecoin That Did It Right Which of the following maintains USDC? Prawidłowa odpowiedź: CENTRE USDC was initially launched on which blockchain? Prawidłowa odpowiedź: Ethereum Which of the following has high transparency? Prawidłowa odpowiedź: USDC Triangles, Flags, And More In an inverted heads and shoulders, the head is... Prawidłowa odpowiedź: Below the shoulders Which breakout is expected from a descending triangle? Prawidłowa odpowiedź: Bearish What is the initial trend in a flag pattern called? Prawidłowa odpowiedź: Pole What Is Dogecoin? The King of Meme Coins Who made Dogecoin? Prawidłowa odpowiedź: Jackson Palmer Dogecoin\'s supply is..... Prawidłowa odpowiedź: Infinite Which of the following was inspired by Dogecoin? Prawidłowa odpowiedź: Both What is Polkadot: The Blockchain Of Blockchains Who among the following co-found both Polkadot and Ethereum Prawidłowa odpowiedź: Gavin Wood If you want to create a bridge between Bitcoin and Polkadot, you will use... Prawidłowa odpowiedź: XCLAIM Polkadot is built on... Prawidłowa odpowiedź: Substrate RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - bangbangadi - 05-12-2021 12:52 Co jest do zgarnięcia za te quizy? RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - bb8_pl - 05-12-2021 16:04 (05-12-2021 12:52)bangbangadi napisał(a): Co jest do zgarnięcia za te quizy? Kasa w postaci Crypto RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - bangbangadi - 05-12-2021 16:08 Ale losowanie chyba jest RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - bb8_pl - 05-12-2021 16:13 (05-12-2021 16:08)bangbangadi napisał(a): Ale losowanie chyba jest To nie to samo co Coinbase ale czasami co nieco wpada Choć ostatnio Coinbase losowo daje , z free nic nie ma RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - wasda - 05-12-2021 21:57 u mnie 140E w saldzie za ten ostatni quiz więc nawet w losowaniu da się coś trafić RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - CoTuSieRobi - 05-12-2021 23:24 Dobra wykonałem dzisiaj wszystkie quizy, moze cos wpadnie RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom! - dawid327 - 06-12-2021 22:00 Ja w tym Cardano dostałem zupełnie inne pytania . Zdałem na 67% ... więc pewnie dupa blada i nic nie dostanę Ile tak średnio czeka się kaskę z Quizów ? |