![]() |
Earning na bonusach i airdropach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Earning na bonusach i airdropach (/Temat-Earning-na-bonusach-i-airdropach-165443) |
RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 01-04-2020 19:17 Wybaczcie przyjaciele, tydzień w domu chorowania i trochę poszło to w plecy. Już jest o wiele lepiej i się pozbierałem do kupy. Zaczynam działać ![]() Na wszystkie wiadomości odpowiem jeszcze dzisiaj !!! ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 08-04-2020 01:25 Wybaczcie, za taki zastój, ale miałem problem z serverem i domeną, a dokładnie z supportem Aż.pl. Ciągle nad tym pracowałem i pseudo kontaktem ale już wszystko się wyjaśniło. Także mam bardzo dużo zadań do wykonania, w tym pojawiły się projekty w języku C# i jezyku C w shellu pod linuxem. Domena i server podpięty. Ruszam z nową kampanią. Zobaczymy jak to będzie, będę informować Was na bieżąco. Obecnie nie zlokalizowałem fajnych airdropów. Ciągle widzę spadek XLM co mnie smuci, oby to poszło w górę bo dużą ilość XLM mam zachowaną i nie fajnie jakby byłą ta crypto nic nie warta. Obecnie realizuję dla jednego z użytkowników mały projekt. W tym tygodniu zostanie ukończony, tak więc nie ma obijania się mimo wszystko. RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 08-04-2020 20:49 Udało mi się praktycznie zakończyć aplikację webową na zamówienie, dlatego taki przestój był w pisaniu. Zysk to 700 zł. 500 zł juz otrzymane (zdj w galerii). 200 zł po zakończeniu aplikacji webowej. Oprócz airdropów (niestety mało jest takich godnych polecenia) dlatego do mojego dziennika dodaję inną branżę zarobkową. Ruszam z programami z MyLead. Postawiłem bloga + domenę. Przygotowałem już kilka postów aby zapełnić content. W budowie jeszcze ostatni post, który spróbuję promować za pomocą płatnych reklam. Zobaczymy jak to będzie, myślę, że w tym tygodniu wszystko zacznie ruszać. W między czasie będę chciał otworzyć mały kanał programistyczny o tematyce szybkiego kodowania, czyli jak np. w 10-20 min zrobić coś użytecznego. Takie lifehacki w świecie computer programming. ![]() Także chciałbym poinformować iż jest nowy serwis z bonusem. Serwis nazywa się Amizo. ![]() Otrzymujecie 10 funtów za założenie konta i zrobienie przelewu na daną kwotę. Nie wnikałem dokładnie na jaką ale wiem, że można zrobić przelew z Revolut na Amizo i spowrotem. Za każdą osobę poleconą kolejne 10 funtów. Osobiście nie promuję tego bonusu, ale jak ktoś jest zainteresowany to może pogrzebać w netach. ![]() ![]() ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - nightbear - 10-04-2020 02:03 Wiadomo kiedy jakiś update? RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 10-04-2020 22:37 Za aplikację webową dostałem już cały cash. Równe 700 zł. Oprócz tego udało mi się pobawić trochę dropshipingowo i zarobiłem 275 zł. Myślę, że na tym produkcie jeszcze uciułam trochę hajsu. Mała odskocznia od codziennych zadań. Co do kanału, to filmiki już są w trakcie przygotowywania, 2 filmiki zostały ukończone ale dopiero zacznę udostępniać jak będe miał conajmniej 10 dobrych filmików. Moja strategia to: 2 filmiki na tydzień, myślę że będzie to wtorek i piątek ( wte dni będę wrzucać filmiki na kanał) Content: tak jak wspomniałem programistyczny, ale na zagranicę. Większe pole manewru, większa szansa na wybicie, większa szansa przy zarobkach w przyszłości jesli będzie mi to dane ![]() ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - BERDIPL - 11-04-2020 10:28 Co myślisz o Zecswell wallet airdrop ? RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 11-04-2020 12:36 (11-04-2020 10:28)BERDIPL napisał(a): Co myślisz o Zecswell wallet airdrop ? Jeżeli mamy szanse coś zdobyć bez podawania jakichkolwiek zdjęć dowodów itp to warto próbować i sie nie zastanawiac. W razie bezpieczeństwa można zrobic specjalny email tylko pod crypto gdyby okazalo sie ze cos jest nie tak. RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 17-10-2020 00:47 Po długiej przerwie kolejny bardzo fajny bonus wleciał. Giełda z UK za rejestrację oferuje nam akcję o wartości losowej do 100€. Weryfikacja KYC, rejestracja szybko przebiega i bez żadnych problemów. Mamy również system poleceń (do 20 refów). Zainteresowanych tym bonusem zapraszam na PW, a w razie pytań teoretycznych to zapraszam do udzielania się w dzienniku ![]() Poniżej wrzucam screen z bardzo ładnej akcji jaka wpadła ![]() ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 20-10-2020 14:15 Ruszył traffic znowu na Money2Money. 4x wnioski w tym miesiącu świadczą o tym, że na listopad/grudzień do kieszeni wpadnie około 490 zł ![]() ![]() Mam pewien pomysł na tą kampanie, może uda mi się jeszcze wyciągnać z tego jeszcze więcej. ![]() Co do giełdy z UK to już wpadło kilka akcji, jedne mniejszej wartości € inne wiekszej €, ale mimo wszystko satysfakcjonuje mnie każda akcja. Cały czas wszystko idzie na plus, a o to w tym chodzi. ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 21-10-2020 11:11 Kolejny dzień i kolejna akcja wleciała, z każdej akcji jestem zadowolony, i z tych mniejszych, i z tych większych ![]() ![]() |