pobieraczek.pl pomocy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: pobieraczek.pl pomocy! (/Temat-pobieraczek-pl-pomocy-15986) |
RE: pobieraczek.pl pomocy! - Rogeros - 25-01-2013 22:22 Bo w takich serwisach nie podaje się prawdziwych danych. Byłem na pobieraczku, zarejestrowany jako kubuś puchatek ze stumilowego lasu, przysłali tylko kilka meili i spokój. RE: pobieraczek.pl pomocy! - MrocznyKILL - 25-01-2013 22:38 (19-01-2013 20:36)Skipi napisał(a): Dostali ostatnio sporą karę coś koło 3 mln złotych a jak dalej to ciągną to chyba im się to opłaca na robieniu ludzi w ciulka Kare dostali ale niestety tylko około 300 tys. Oczywiście jak spore grono internatów tez tam miałem "przyjemność" być ale na szczęście wiedziałem co to za syf bo w porę ostrzegła o tym syfie telewizja swojego czasu był bym na programy o tej stronie w tak zwanych programach interwencyjnych. I tak jak pisało tu sporo osób są 2 wyjścia albo ich olać zupełnie albo zacząć im grozić. Osobiście wysłałem im notkę z kilkoma paragrafami i od razu cisza oraz usunięcie mojego konta z bazy RE: pobieraczek.pl pomocy! - Nicktim - 25-01-2013 22:50 Musze u nich Battlefielda 3 pobrać, bo widzę, że mają. RE: pobieraczek.pl pomocy! - Aroonia93 - 25-01-2013 23:48 Przyszło do mnie pismo , dalej uważacie żeby im nie płacić ? na pewno nie przywalą mi kary w sądzie ? RE: pobieraczek.pl pomocy! - startchips - 26-01-2013 01:53 Zlej. Z 2 tyg. temu dostałem tak samo e-mail niby dwa konta, napisałem pewną treść i zaraz usunęli mi konto. RE: pobieraczek.pl pomocy! - dam-pro - 28-01-2013 04:19 o lol, widzę, że dość świeży temat ja już praktycznie zapomniałem o istnieniu takowego serwisu, a tu naglę 'ni z gruchy ni z pietruchy' dostałem maila od: 'Biuro Windykacji Prawnej <[email protected]>' a o to mail: Cytat:Damian qqq w sumie to nawet nie chce mi się tego czytać, z grubsza patrząc to nawet nie mają moich danych, tylko imię, mail i ip /niby tyle wystarczyło by, aby kogoś udupić, ale trzeba mieć podstawy... więc nawet nie wpiszą mnie na krd, z nudów chciałem sprawdzić czy nie mam czegoś w krd, ale trzeba skan dowodu przesłać więc dziś nie sprawdzę, a i podczas rejestracji w krd wpadło mi w oko, że wpisanie kogoś na listę dłużników kosztuje 89 zł, a mój dług ws pobieraczka to 94.80zł, więc nie wiem czy by się to opłacało xd a tak długo się nie odzywali jak ich zbluzgałem (26-01-2013 01:53)startchips napisał(a): Zlej.o jakiej pewnej treści piszesz? eh, nie ma co wnikać, odpisałem im /tym razem grzeczniej, nie bluzgałem bo mam dobry humor - no rozbawili mnie tym mailem /, że mają niezwłocznie usunąć moje koto, skasować mnie z pobierczkowych list i przestać mnie nękać mailami... w przeciwnym razie złożę pozew do sądu o uporczywe nękanie mailami i próbę wyłudzenia pieniędzy ps. czy znalazł się jakiś jeleń, który wpłacił jakąś kasę pobieraczkowi? RE: pobieraczek.pl pomocy! - startchips - 28-01-2013 07:58 O to chodziło, że zapomniałeś i ci mieli przypomnieć No po prostu napisałem, że w rodzinie mam prawników, żeby wysłali mi dokładne logi kiedy co i jak było pobierane itd. A nie tylko IP i godzina zmyślona no i coś tam jeszcze było, wiem, że od tygodnia, a nawet więcej cisza. Raczej nikt nie zapłacił. PS: Możesz też tak zrobić jak ktoś zrobił, zażądaj faktury wystawienia, a jeśli zapytają o dane to powiedz, skoro wysyłają wezwanie przed sądowe to powinni mieć, i jeśli nie odpowiedzą to przypomnij się i tak nie dostaniesz tej faktury - wiedza z internetu. RE: pobieraczek.pl pomocy! - miniek9090 - 28-01-2013 09:30 (25-01-2013 22:50)Nicktim napisał(a): Musze u nich Battlefielda 3 pobrać, bo widzę, że mają. zrób konto na kancelarie premiera , ciekawe czy za dwa lata list dotrze RE: pobieraczek.pl pomocy! - marcel_kk - 16-04-2013 18:07 Wygląda na to że jedna kancelaria prawna nie dała sobie rady z ściągnięciem pseudo wierzytelności i aby się niby ten dług nie przedawnił odsprzedała tą mega akcje windykacyjną drugiej kancelarii prawnej, a teraz następni próbują na strachy wziąźć młodzież swym prawniczym bełkotem metodą: wytnij -->> wklej --->> wyślij RE: pobieraczek.pl pomocy! - HinaruPl - 17-04-2013 17:14 Ja także podałem fałszywe dane i tylkokilka meili;D Chyba w PC-Format czytałem , że juz zamkneli pobieraczka;D Ale nawet nie sprawdzałem;D |