![]() |
Ogads - $ za ruch mobile, omówienie strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: Ogads - $ za ruch mobile, omówienie strony (/Temat-Ogads-za-ruch-mobile-omowienie-strony-153249) |
RE: OgAds - konwersja - trybulski - 07-04-2020 19:14 Wiecie co tam się dzieje w tym USA? Ludzi tyle umiera, że trumien brakuje. I nie wiedzą, gdzieś chować tych ludzi ![]() RE: OgAds - konwersja - Chada - 07-04-2020 19:21 Ruch podczas pandemii wzrósł o jakieś 50%, zarobki również ![]() Co do ostatnich dni - wycofano dobre oferty pod USA, nie ma również quizów, nie ma ofert po prostu ![]() RE: OgAds - konwersja - Shimeon - 07-04-2020 20:18 À propos Ogads - jakie tam są stawki za zwykłe ppi download pod mobile? RE: OgAds - konwersja - MyLead.pl - 08-04-2020 09:31 Cześć @[radek0389], nie odnotowaliśmy spadku stawek w ofertach na USA, w ostatnich dniach pojawiają się nawet leady ze stawką 12,68 PLN. Oczywiście wszystko zależy od rodzaju promocji. W tym okresie proponujemy promocję ofert PPI powiązanych z wideo, transmisjami, grami lub rozrywką. W tym przypadku promocja powinna przebiegać bez problemów, prawdopodobnie mogą wystąpić wzrosty. Jeżeli zauważasz spadki w wynikach, napisz do nas wiadomość prywatną z informacjami o swoim źródle ruchu i metodzie promocji. Pomożemy rozwiązać problem. W przypadku innych pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w zarabianiu, zespół MyLead. RE: OgAds - konwersja - radek0389 - 08-04-2020 14:00 (07-04-2020 19:21)Chada napisał(a): Ruch podczas pandemii wzrósł o jakieś 50%, zarobki równieżU mnie również ruch wzrósł w stosunku do statystyk sprzed kilkunastu dni. Natomiast wydaje mi się, że tak jak napisałeś, wycofano oferty dobrze konwertujące pod USA i stąd taki spadek konwersji. (08-04-2020 09:31)MyLead.pl napisał(a): Cześć @[radek0389], Nie chodzi mi o wysokość stawek, a globalnie o konwersję na ruchu USA. Bo jak widać u was też pojawił się ten problem (jak wyżej ktoś zaznaczył), stąd moje pytanie. W sieci ogads jest to spadek konwersji znaczący. Jestem na wstępnym etapie testowania waszego nowego lockera, ale jest kilka niedociągnięć, które nie pozwalają od razu wrzucić kodu na stronę (co jest oczywiście normalne na wstępnym etapie wdrażania nowości ![]() |