Od zera do pro pozycjonera ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od zera do pro pozycjonera ? (/Temat-Od-zera-do-pro-pozycjonera-145591) |
RE: Od zera do pro pozycjonera ? - Bazor - 26-06-2017 15:50 Ja również czekam na ostatni przedmiot i będę cisnął oraz chętnie czytał Twoje dalsze poradniki Powodzenia, już niewiele zostało ! RE: Od zera do pro pozycjonera ? - xOceanFirex - 04-07-2017 09:49 OPIS: No witam, witam Jestem już po sesji , co prawda jeszcze nie wiem z jakim skutkiem gdyż czekam na kilka wyników, ale głowa już lżejsza Wracam powoli do prowadzenia dziennika/realizacji zleceń (info dla tych którzy czekają)/prac nad stronami. Podczas mojej prawie dwu miesięcznej nieaktywności nie zadziało się za dobrze:
Trzeba to wszystko naprawić i zboostować. Chciałbym w końcu skończyć swoje zaplecze, wzmocnić linkowanie, usprawnić działanie stron i zrealizować pomysły które zebrałem w trakcie roku. Sesja to taki okres w moim życiu, że rujnuje wszystko, począwszy od mojego organizmu przez nie wyspanie oraz brak treningów i zaburzenie rytmu dnia, po kondycje moich stron i finansów. Wyniki: Jak już wcześniej pisałem, będę musiał skupić się na zdobyciu "kilku" linków, gdyż wszystko nieszczęśliwie spadło Pozycje wyglądały już całkiem spoko, a teraz klapa ;/ Natomiast co ciekawe, mimo że AdSense mam dalej podpięte na 2ch stronach to zarobki wzrosły Pozycji w indexie (top 100): 3/7 Zarobek: - 162,97 zł AdSense Całkowity zarobek: 252.3 zł Polecam: Fajny filmik dla ludzi, których interesuje jak działa świat . Bardzo fajne podejście do odbiorców i prosty przekaz . Polecam, można zabłysnąć we wrześniu na fizyce . RE: Od zera do pro pozycjonera ? - Santino123 - 04-07-2017 19:58 Jak to jest z narzędziami wykorzystywanymi przez Ciebie? Totalnie nie znam się na komputerach i zastanawiam się czy będą dostępne jeśli będę używał Safari i MAC OS X? RE: Od zera do pro pozycjonera ? - xOceanFirex - 04-07-2017 20:17 O jakie narzędzia Ci konkretnie chodzi ? RE: Od zera do pro pozycjonera ? - ItanCash - 04-07-2017 21:36 Ciekawy dziennik. Wszystko zwięźle i na temat, więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć udanego pozycjonowania i wysokiego profitu. RE: Od zera do pro pozycjonera ? - Nortez - 04-07-2017 22:17 Fajnie się czyta, sporo przydatnej wiedzy, powodzenia RE: Od zera do pro pozycjonera ? - Santino123 - 04-07-2017 23:56 Chodzi mi na przykład o Sinium Seo. Po prostu te wymienione przez Ciebie w pierwszym poście. Chciałbym się zająć działalnością zarobkową w internecie i próbuję się zorientować co byłoby dla mnie lepsze jeśli chodzi o dobór laptopa. Czy jakiś komputer Apple z ichniejszym systemem operacyjnym czy coś z Windowsem 10. Z góry przepraszam, bo chyba moją aktywność w Twoim temacie można nazwać zaśmiecaniem, ale z tego co czytałem Twój temat, wydawało mi się, że jak to mówią znasz się na rzeczy. RE: Od zera do pro pozycjonera ? - aurigan - 05-07-2017 11:33 xxx RE: Od zera do pro pozycjonera ? - RoyMaster - 06-07-2017 08:40 Nie chcę Cię martwić ale tak spore spadki mogą być filtrem od Google ;/ Niestety też przez to przechodziłem i dowalenie nowych linków nie pomoże RE: Od zera do pro pozycjonera ? - xOceanFirex - 07-07-2017 11:17 (06-07-2017 08:40)RoyMaster napisał(a): Nie chcę Cię martwić ale tak spore spadki mogą być filtrem od Google ;/ Niestety też przez to przechodziłem i dowalenie nowych linków nie pomoże Tak zdaje sobie z tego sprawę. To raczej nie jest filtr, ale nawet gdyby był to nie będę zbytnio płakał ze względu na to, że te frazy które wybrałem i tak są słabe po prostu. (04-07-2017 23:56)Santino123 napisał(a): Chodzi mi na przykład o Sinium Seo. Po prostu te wymienione przez Ciebie w pierwszym poście. Chciałbym się zająć działalnością zarobkową w internecie i próbuję się zorientować co byłoby dla mnie lepsze jeśli chodzi o dobór laptopa. Czy jakiś komputer Apple z ichniejszym systemem operacyjnym czy coś z Windowsem 10. Z góry przepraszam, bo chyba moją aktywność w Twoim temacie można nazwać zaśmiecaniem, ale z tego co czytałem Twój temat, wydawało mi się, że jak to mówią znasz się na rzeczy. Te wszystkie narzędzia to są narzędzia webowe, przeglądarkowe bądź na telefon z systemem android. Tak prawdę mówiąc dopiero przy chęci zainstalowania ScrapeBoxa, XR czy innych botów wymagana jest winda. Windowsa zawsze możesz odpalić na VirtualBox więc tutaj nie ma problemu. |