Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! (/Temat-Zarabianie-W-Internecie-Dla-Zielonych-144492)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - michu12345 - 03-04-2017 17:51

Ja wypłaciłem w sobotę i też daje sobie spokój najwyżej na automacie coś dolecieć

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 03-04-2017 18:03

Ja jeszcze trochę posiedzę w tym, bo dopiero jedną wypłatę miałem. Poszwendam się jeszcze po zagranicznych forach, poszukam jakiejś dobrej niszy i coś się może z tego ulepi. Big Grin A jak nie, to dobije do tych $20 zlecę drugą wypłatę i tez dam sobie spokój.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Mafiozo19990 - 03-04-2017 18:51

a ja sie wku*ilem bo na jednej ze stron moj link do serialu byl trzeci w kolejce, teraz odswieżam a jest pod koniec listy. Miałem 720p, napisy polskie, a wyprzedziły mnie takie same formaty - niby dlaczego? ...

Pisaliście o iitv żeby tam jako pierwszy wrzucić link do odcinka - super, tylko że tam odcinek dosyc pozno jest dodawany a samemu nie można wrzucić nowego odcinka (lol). Dlatego nie wiadomo kiedy zostanie dodany i bedzie mozna link dodać

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - michu12345 - 03-04-2017 19:10

(03-04-2017 18:51)Mafiozo19990 napisał(a):  a ja sie wku*ilem bo na jednej ze stron moj link do serialu byl trzeci w kolejce, teraz odswieżam a jest pod koniec listy. Miałem 720p, napisy polskie, a wyprzedziły mnie takie same formaty - niby dlaczego? ...

Pisaliście o iitv żeby tam jako pierwszy wrzucić link do odcinka - super, tylko że tam odcinek dosyc pozno jest dodawany a samemu nie można wrzucić nowego odcinka (lol). Dlatego nie wiadomo kiedy zostanie dodany i bedzie mozna link dodać

może chodzi o filiser? bo tam linki za każdym razem są losowo ustawiane (jednej jakości np.720p)

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 03-04-2017 19:13

Pewnie mówisz o filiserze. Też mnie to wku*wia. BO nie raz tak dodawałem link jako pierwszy albo drugi w 720p i z napisami, a potem kilka osób naje*ało swoimi linkami, i mojego nawet potem nie było. Ani w głównej karcie ani nawet w poczekalni. Śmiech na sali.

No z dodawaniem odcinków w iitv jest lipa. Ale nie wszystkie seriale są tam późno dodawane. To też jest kwestia szczęścia. Jeśli nie ma nawet napisów ENG, a Ty masz już napisy PL, to szybko dodajesz kilka linków za jednym razem i masz spore szansę być jako pierwszy. Jeśli napisy dopiero co wyszły, to bez znaczenia czy sam serial jest tam długo czy nie, inni tak samo dopiero co dostali napisy więc...wtedy rozpoczyna się Gra O Linkowy Tron. Big Grin

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Mafiozo19990 - 03-04-2017 19:21

(03-04-2017 19:10)michu12345 napisał(a):  może chodzi o filiser? bo tam linki za każdym razem są losowo ustawiane (jednej jakości np.720p)

Tak przed chwilą to ogarnąłem facepalm chodzilo mi o filiser

troche pobrań zgarniam ale przy tej stawce to żaden zarobek ..

[Obrazek: 4b8986651ca74d959fe4d59b1ba16ab8.png]

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Shejker - 06-04-2017 10:57

Ktoś próbował powrzucać te linki do jakiegoś traffic exchange? HitLeap/Otohits? Powyłączać tylko opcje z wymaganym adblockiem i może by działało.

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - shady1971 - 07-04-2017 23:32

Napisałem do Supportu Openload z zapytaniem, dlaczego nas umieścili w Low Tier i czy mogliby nas z powrotem umieścić w Moderate Tier. Big Grin

Mała szansa,że zrobią coś takiego, tylko dlatego,że jakiś jeden użytkownik ich o to poprosił, ale może przynajmniej się czegoś dowiemy.

Ale po tym przeniesieniu na niższy Tier, wcale nie jest tak źle Tongue

[Obrazek: 25po2s6.png]

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - michu12345 - 09-04-2017 12:41

(07-04-2017 23:32)shady1971 napisał(a):  Napisałem do Supportu Openload z zapytaniem, dlaczego nas umieścili w Low Tier i czy mogliby nas z powrotem umieścić w Moderate Tier. Big Grin

Mała szansa,że zrobią coś takiego, tylko dlatego,że jakiś jeden użytkownik ich o to poprosił, ale może przynajmniej się czegoś dowiemy.

Ale po tym przeniesieniu na niższy Tier, wcale nie jest tak źle Tongue

[Obrazek: 25po2s6.png]
tyle na samych serialach?

RE: Zarabianie W Internecie Dla Zielonych! - Shejker - 09-04-2017 13:54

@Up

Taa, da się, ale to trzeba koczować przed tymi napisami pół dnia, nie warto po prostu. Lepiej wyciągnąć jedną-dwie wypłaty i spróbować pomnożyć ten kapitał na jakichś kiludniowych hyipach.