![]() |
YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - paweuq - 13-04-2017 17:01 I tak trzymaj ziomek ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - zintegrowany - 13-04-2017 17:09 Fajny dziennik będę zaglądał powodzenia. ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - rafau_00 - 14-04-2017 16:14 Fajny dziennik ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 16-04-2017 18:44 Siemandero!
![]() Dzisiaj na szybko bo zaraz wyjeżdżam ![]() Ciągle testuje tą niszę o której pisałem w ostatnim poście, ulepszam, kombinuję żeby wydoić z tego ile się da, na razie idzie super, ponad 100 zł dziennie jest ![]() Przez ostatnie 5 dni testów zarobiłem: 629.86 zł A więc średnio wychodzi ~126 zł dziennie! Zajebiście ![]() Czy zarobek się utrzyma to zobaczymy, pewnie będą dni lepsze i gorsze, fajnie że nie poświęcam na to praktycznie nic czasu a ładnie leci ![]() Jeszcze muszę niszę polepszyć, większe zaplecze zbudować i wtedy będzie ogień!! ![]() Powoli zacznę składać komputer już, części jakie planuje zakupić dam w kolejnym poście i ewentualnie coś mi doradzicie jeśli mój zestawik nie będzie się zgrywał ![]() Wbijajcie na snapa: l_eciej7 RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - AleksandraC - 18-04-2017 09:16 Hej jestem Ola i dziś dopiero zarejestrowałam się na forum. Moglibyście podpowiedzieć i poprowadzić mnie troszkę na początek by zacząć zarabiać swoje pierwsze pieniążki? Chcę trochę dorobić do wypłaty. Jestem totalnie zielona w temacie ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 18-04-2017 16:14 (18-04-2017 09:16)AleksandraC napisał(a): Hej jestem Ola i dziś dopiero zarejestrowałam się na forum. Moglibyście podpowiedzieć i poprowadzić mnie troszkę na początek by zacząć zarabiać swoje pierwsze pieniążki? Chcę trochę dorobić do wypłaty. Jestem totalnie zielona w temacie Wystarczy poczytać poradniki itp tutaj na forum a coś znajdziesz na pewno ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - Miedziany - 15-06-2017 10:29 Siemanko!
No dawno tu nie zaglądałem ![]() A ze mną jest tak że jak mam kase to mam lenia i nie chce mi się działać w necie, za to jak nie mam kasy to wpadam na żyły złota ![]() ![]() Teraz muszę się wziąć w końcu Bo zaraz wakacje, na wakacje już mam pieniądze odłożone, teraz drugi cel, a mianowicie zakup komputera ![]() Na początek złoże sam komputer bez monitorów itp. ![]() Więc moim celem jest uzbieranie do końca lipca 2700 zł ![]() Części jakie planuje zakupić: KLIK Na czym będę zarabiał to jeszcze nw ale zaraz się biorę do pracy bo potem lecę do dziewczyny ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - nasgaroth - 15-06-2017 10:38 Możesz mieć problem z dostępnością tej karty graficznej, ludzie kopią na nich kryptowaluty i czeka się na nia i pokrewne (np rx 580) ponad miesiąc a czasem i dłużej ![]() RE: Cel: +2k PLN miesięcznie! -Miedziany - NA3 - 04-07-2017 07:36 za rx580 6 sztuk to oddał bym nerkę ostatnio widziałem jak gość koparki na tych kartach chciał ożenić za 21k ![]() Za Hajs z YouTube'a zabaluję! ~Miedziany - Miedziany - 17-07-2017 11:43 Nowy Rozdział Dziennika!
W końcu zmiany! Zamykam stary rozdział tego dziennika i otwieram nowy, dlatego też zmieniam nazwę dziennika ![]() Biorę się w końcu za to o czym myślę od dawna czyli za kanał na YouTube ![]() Tematyka niech zostanie moją tajemnicą na ten moment, kiedyś na pewno link zostawię w tym dzienniku ![]() Filmy chce zacząć dodawać od początku sierpnia, do tego czasu muszę kupić: Mikrofon- 129zł Statyw na telefon- 11zł Inne pierdoły- 20zł Przesyłka- 30zł Tło na kanał YT- 20zł Ceny pisze tak w zaokrągleniu, w dzienniku będę pisał ile wydałem na kanał oraz ile zarobiłem na kanale ![]() Pierwszym celem w nowym rozdziale owego dziennika będzie więc zarobienie 200 zł na subach które wydam na wyżej wymienione rzeczy! Jakieś drobne mam na kilku serwisach więc podliczmy: LeadMore: ![]() FireSub: ![]() LeadNow: ![]() FastLead: ![]() Sumując: 197,5 zł A więc do wykonania celu potrzeba nie wiele także dokładam również kolejny cel którym jest: Dobić do wypłaty na FireSub, FastLead, LeadNow! Czas na wykonanie powyższych celów daję sobie do końca tego tygodnia! Aktualizacja dziennika będzie raz w tygodniu w każdą niedzielę! Czuję że podbiję YouTube w końcu! ![]() Na koniec nie może zabraknąć oczywiście muzyczki! Jeśli macie pytania, pisać śmiało! Jeśli lubisz schabowe zostaw Reputa! ![]() |